Fgenet
Image default
Shopping / Home and Garden

Voeding voor een allergische viervoeter

Iedere ochtend kom jij met een slaperig hoofd beneden, terwijl jouw hond niet langer kan wachten om met jou een rondje te gaan wandelen. Zijn uitjes van de dag bestaan hier namelijk uit en zijn zeer belangrijk voor zijn gezondheid. Spelen in de tuin, rollen in het gras en rennen door het park doet jouw hond het allerliefst. Toch is beweging niet het enige waar jouw hond in vorm door blijft. Voeding is namelijk een cruciaal aspect van de gezondheid en het is om die reden van groot belang om de juiste voeding in te slaan voor jouw viervoeter.

Niet alleen mensen kunnen last hebben van allergieën, maar ook honden kunnen zeer gevoelig reageren op bepaalde stofjes in het eten. Ydolo heeft daarom verschillende soorten hondenvoeding ontwikkeld, waar jouw viervoeter zonder probleem van kan eten. Deze variant heeft Dibaq Sense Graanvrij en wordt kenmerkt door het feit dat het hypoallergeen en holistisch is. Net als dat mensen over een gluten-, tarwe-, mais- of ei-allergie kunnen beschikken, kunnen honden hier ook aanzienlijk heftig op reageren. Dit holistisch hondenvoer is daarom haast geheel ‘allergievrij’ voor iedere hond door het natuurlijke karakter ervan. De zalmolie, het verse vlees, de groenten en het verse fruit zorgen voor de perfecte balans voor een gezonde hond. Ook zal jouw hond vrijwel nooit meer last ervaren van de spijsvertering of stoelgangen, omdat deze natuurlijke ingrediënten voor een juiste balans weet te zorgen. Niet alleen bieden wij uitermate geschikt hondenvoer voor een Hypoallergene hond, maar ook puppy’s kunnen bij ons terecht voor overheerlijk hondenvoer.

Heeft jouw hond regelmatig problemen met de spijsvertering of stoelgang? Ga dan na of dit kan komen door een allergische reactie op zijn hondenvoer en test het Hypoallergeen hondenvoer uit van Ydolo! Wij weten precies wat jouw viervoeter nodig heeft en kunnen hem afhelpen van zijn maagproblemen.

http://www.economy.nl