Fgenet
Image default
Shopping / Home and Garden

Versnel uw zoektocht naar de ideale laptop

Het vinden van de ideale laptop is niet altijd gemakkelijk. De gewenste eigenschappen van een laptop zijn vaak niet op één laptop te verkrijgen. hierdoor zullen enkele eigenschappen tegenover elkaar gezet worden, waarbij de klant een keuze zal moeten maken tussen diverse laptops.

Om dit probleem te verhelpen, is de markt verrijkt met een nieuwe mogelijkheid. Hierbij heeft de klant de specificaties van de laptop zelf in handen. Na het kiezen van een prettige laptop zal het proces starten, waarbij de klant elke eigenschap van de laptop naar eigen wens kan aanpassen. Een laptop samenstellen was nog nooit zo makkelijk!

Besturingssysteem

Laptops zijn meestal voorzien van Windows, waarbij het voor Linux-liefhebbers een lastige opgave wordt de ideale laptop te vinden. Voor laptops met andere besturingssystemen, onder meer Ubuntu, Debian of Fedora, is het ideaal de laptop aan te passen naar wens. Hierbij is het ook mogelijk te kiezen voor Dual-Boot-laptops. Deze laptops zijn voorzien van meerdere besturingssystemen naast elkaar. Gedurende het opstarten van de laptop heeft de consument de mogelijkheid te kiezen met welk besturingssysteem de laptop zal opstarten. Deze Dual-Boot-configuratie is zonder extra kosten te verkiezen.

Koelpasta

Laptops zijn, ten opzichte van desktop-computers, relatief compact. Door deze eigenschap hebben de laptops een minder efficiënt koelsysteem, wat zal leiden tot een snelle stijging van temperatuur van de laptop. Nieuwe laptops zijn vaak voorzien van een koelpasta met een thermische geleidbaarheid van 4 W/mK. Bij een laptop winkel waar een laptop zelf samen te stellen is, zal de koelpasta voorzien zijn van een thermische geleidbaarheid van ruim 16 W/mK of hoger.

Laser- of graveerwerk mogelijk

Dankzij een graveermachine is het mogelijk een persoonlijk toetsenbordindeling te ontwerpen. Hierdoor is de laptop volledig naar eigen wens te verkrijgen. Bovendien is het ook mogelijk een logo te laten graveren op de behuizing.

 

http://laptopzelfsamenstellen.nl