Fgenet
Image default
Banen en opleidingen

Add-ons voor Google Spreadsheets die kandidaten zoeken en e-mails voor u verzenden

recruitment

Spreadsheets zijn verbazingwekkend krachtige tools. Er zijn een heleboel functies, maar we willen altijd meer. Dit zijn wat Google Add-ones zijn en onze favoriete add-ons om uw werk gemakkelijker te maken.

Wedden dat u de volledige toolkit van Google Spreadsheets niet hebt gebruikt? Verborgen in Spreadsheets is zijn eigen App Store. De Add-ons Gallery helpt met analyses en zelfs het automatisch plannen van mailings en afspraken.

Hoe installeer ik de add-on voor Google Spreadsheets?

Zelfs een schooljongen kan de installatie aan: open een bestaande tafel (of maak een nieuwe) en ga naar het menu: Add-ons >> Installeer add-ons. De Gallery of Add-ons gaat open, waar je al lang kunt blijven – er zijn meer dan 250 stuks beschikbaar!

Om de gewenste tool te starten, klikt u gewoon op de naam van de gedownloade add-on, allemaal in hetzelfde menu.

Belangrijk! Afhankelijk van de schermresolutie kun je hoogstwaarschijnlijk niet meer dan 20 add-ons tegelijk downloaden (het past gewoon niet meer). Als u besluit dat de add-on niet langer relevant is, kunt u deze allemaal in hetzelfde menu verwijderen: Add-ons >> Add-on-instellingen.

En nu – de lijst!

Voor zoeken:

Laten we beginnen met de Linkedin Prospector, die we al hebben behandeld in ons Telegram-kanaal (blijf op de hoogte! Al het laatste nieuws is er!). De assistent zoekt naar kandidaten op Linkedin voor uw verzoek en uploadt deze naar Google Spreadsheets.

Company domain tool

Stel dat u een behoorlijke lijst met concurrenten of bedrijven heeft en u wilt snel hun geregistreerde webadressen krijgen. We verspillen geen tijd: we maken een kolom met de namen van bedrijven, en in de kolom ernaast verzamelt de toevoeging de vermeende pagina’s van de bedrijven. Als u bijvoorbeeld The New York Times >> laadt, krijgen we nytimes.com. Uploadt maximaal 300 adressen gratis. Levenslange abonnementen beginnen bij $ 89.

Trouwens! Er is een vergelijkbare tool voor het genereren van zakelijke e-mailadressen op basis van de naam van de kandidaat en het bedrijf waarvoor ze werken.

Company name lookup

Laten we de situatie spiegelen. Lijst met beschikbare domeinen – wil je nu de officiële namen van de bedrijven weten?

U geeft de add-on een lijst met sites en hij zoekt u. Evenzo nytimes.com >> The New York Times. De abonnementsprijs varieert van het aantal verzoeken – van $ 90 en meer.

Twitter-profielen zoeken

Hoe zit het met sociale media? Met deze add-on kunt u eenvoudig Twitter-accounts vinden. Traditioneel is een lijst met namen en / of bedrijven nodig. In de uitgave ontvang je een lijst met profielen van medewerkers van dit bedrijf.

Voor communicatie

Yet another mail merge

Een cool ding voor het opzetten van mailings: eerst kan het, indien nodig, uw contacten uit Google Contacten importeren in een spreadsheet (of u kunt ze handmatig invullen) en vervolgens brieven naar de database sturen. U kunt het ontwerp van de sjablonen rechtstreeks in de add-on aanpassen.

Sla de sjabloon op als een concept in Gmail, voer de add-on uit en deze stuurt gepersonaliseerde e-mails naar alle contacten in uw spreadsheet. Elke letter bevat de naam van de kandidaat (en, zoals we weten, is de kans op een reactie groter). Eén ding: het werkt alleen gratis met 50 e-mails per dag, dan moet je voor een abonnement betalen.

Email Scheduler

Zoals je het schip noemt, blijft het drijven. De belangrijkste en enige taak van Gmail Sheduler is het plannen van uw mailings. Stuurt op een bepaald tijdstip concepten naar de adresdatabase (en hoe je dit in je werk toepast, kom je zelf uit!).

Alleen gratis voor eenmalig gebruik. Voor de aansluiting van elke extra werknemer moet u $ 25 betalen of een uitgebreide licentie kopen.

job consultancy

https://www.globalrecruitment.info/

Gerelateerde artikelen

Student schoonmaak magazijn

administratief bediende

Polyvalente arbeider