Fgenet
Image default
Shopping / Home and Garden

Het huis een luxueuze uitstraling geven

Niet iedereen heeft de mogelijkheid een vrijstaand huis met een ingebouwd zwembad en 5 slaapkamers te beheren. Toch is het mogelijk het huis door middel van kleine aanpassingen in waarde te laten stijgen. Hieronder volgen enkele producten en tips om uw huis een meer luxueuze uitstraling te geven.

Opblaasbaar bubbelbad

Een opblaasbaar bubbelbad brengt de vakantiesferen naar eigen huis. Binnen enkele minuten wordt het gehele bad verwarmd tot 42 graden Celsius. Een opblaas jacuzzi is mogelijk te plaatsen in elke tuin, mits er plek is. De verschillende soorten baden onderscheiden zich in de hoeveelheid bubbels, aantal personen en de buitenafmeting. Het merk Intex is het meest gebruikte en meest verkochte opblaasbaar bubbelbad in geheel Europa. Zo staat een intex jacuzzi al jarenlang voor kwaliteit, veiligheid en gemakkelijk onderhoud.

Keuze uit kleur

De kleur van de muren geeft de unieke uitstraling aan de woonkamer. Een rijp, diepe kleur geeft de woning een chique touch. Okergeel, olijfgroen, bruin en blauw worden gezien als de kleuren die de ruimte de luxe uitstraling geven. De diepe kleuren zorgen voor een gevoel van warmte en rijkdom. Voor een compleet resultaat wordt aangeraden de kleur terug te laten komen in eventuele accessoires, zoals meubels, accessoires, rolgordijnen, kleden, plaids, kussens, de vloer, schilderijen aan de muur of in het behang.

Gouden accenten

Naast de diepe kleuren worden gouden accessoires in de interieurwereld gezien als de kleur dat luxe uitstraalt. Enkel met een gouden bijzettafel of lampenvoet kan het doel van luxe al behaald worden. Goud wordt ook wel ‘Antique Brass’ genoemd en de naam zegt het al; juist de antieke uitstraling maak de kleur chique.

Luchtverfrisser

Bij binnenkomst van een pand brengt de geur waarde met zich mee. Wanneer een pand met een duffe geur wordt toegetreden, zal het huis geen luxe met zich meebrengen. Door de aanschaf van een luchtverfrisser is de duffe geur tegen te gaan en zal de frisse geur de gasten tegemoet komen.

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/