Fgenet
Image default
Eten en drinken

Deze mobiele frituur voorziet uw feest van allerlei lekkernijen

Feestjes en lekkere snacks gaan hand in hand. Iedereen kent het wel: tijdens familie- of verjaardagsfeesten kunt u zich te goed doen aan verschillende lekkere hapjes zoals chips of toastjes. Heeft u er al eens aan gedacht dat het ook wat specialer én Belgischer kan? Iedereen houdt wel van een lekker frietje met een smakelijke frituursnack. Verras uw gasten en boek eens een mobiele frituur bij Friet & Co. Met een frituur aan huis van deze specialist, is uw feest sowieso geslaagd! Deze expert levert al 15 jaar lang luxueuze frituurwagens in België én Nederland. Zowel als particulier of professional kunt u deze frietexpert inschakelen voor al uw festiviteiten.

Jarenlange ervaring

Deze expert komt met zijn mobiele frituur al jarenlang langs op verschillende locaties. De vakkundige medewerkers van de frituur aan huis hebben jarenlange ervaring en weten perfect hoe zij hun klanten in de watten moeten leggen. De mobiele frituur van deze expert zorgt steeds voor artisanaal gebakken frietjes en een vlotte, professionele bediening. De mobiele frituur komt voor een vaste prijs bij u thuis langs. Als u een frituur aan huis laat komen, kunt u kiezen uit drie verschillende eetformules, of stelt u zelf uw menu samen. Waarvoor u ook kiest, alles is à volonté. Uw gasten kunnen dus naar hartenlust smullen van knapperige frietjes en heerlijke frituursnacks. Deze professional houdt uiteraard steeds rekening met de hygiënevoorschriften.

Contacteer de medewerkers en reserveer een wagen

Vindt u zo’n mobiele frituur een leuk idee en wilt u uw gasten op uw volgende feest laten genieten van een frituur aan huis? Begint u al te watertanden? Wacht dan niet langer en neem contact op met de enthousiaste medewerkers van Friet & Co. U kunt dan meteen een wagen reserveren op de door u gewenste datum. Krijgt u op voorhand graag een idee over de kostprijs van een mobiele frituur? Vraag dan telefonisch een offerte aan voor een frituur aan huis. De medewerkers staan u graag te woord.