Fgenet
Image default
Eten en drinken

Leonidas-pralines worden gemaakt in alle vormen en maten in Antwerpen

Bent u al bekend met de winkels van Leonidas? In 1913 werd het eerste theehuis geopend en sindsdien is de naam uitgegroeid tot één van de bekendste Belgische chocolatiers met vestigingen over de hele wereld. Meer dan honderd jaar geniet u al van de Vlaamse lekkernij, zoals de Leonidas-pralines en het snoep dat op ambachtelijke wijze wordt gemaakt in Antwerpen. De Belgische pralinemakers hebben door de jaren heen veel verschillende smaken en recepten ontwikkeld. Houdt u van pure chocolade bonbons? Of wilt u liever iets zoets, zoals witte chocolade met aardbei? Wat uw voorkeur ook heeft, bij Leonidas vindt u gegarandeerd een praline die bij u in de smaak valt.

Ontdek alle verschillende soorten pralines

’s Werelds bekendste Belgische pralines worden gemaakt door de chocolatiers die werkzaam zijn bij deze keten. De Leonidas-pralines zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en smaken en worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Antwerpen. Ook het snoep dat u koopt in Antwerpen is te koop in wel honderd verschillende soorten en maten. In de winkels in Sint-Job-in-‘t-Goor en Sint Lenaarts vindt u wanden vol met schepsnoep. Het overheerlijke snoepgoed koopt u dus in de winkels, maar u kunt dit via de webshop kopen. Bekijk het ruime assortiment met verschillende soorten snoep en Leonidas-pralines, dat de winkels in Antwerpen aanbieden, en stel uw verwenpakket zelf samen. Verras een dierbare of verwen uzelf met de lekkernijen uit België.

Bestel direct jouw bonbons online

Heeft u iets te vieren, wilt u iemand bedanken of heeft u zelf zin in een lekkernij? Voor allerlei gelegenheden kiest u voor de heerlijke Leonidas-pralines en het snoep uit Antwerpen. U beleeft een puur moment van geluk met het ambachtelijke snoep, de koekjes en de chocolade die u online kunt kopen. Profiteer van levering in heel Europa, zodat u waar u maar wilt kunt genieten van de lekkernij.

https://www.leonidas-zida.be/