Fgenet
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart in Vlaanderen met de nummer 1 in ballonvaarten

Boek je ballonvaart in Vlaanderen, C-Air is gespecialiseerd in ballonvaarten boven alle provincies in Vlaamse en Waalse gedeelte. Zo hebben we overal tal van opstijglocaties. Dit verduidelijken we eventjes in dit blogbericht. Zo stijgen we frequent op in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.
Iedere provincie in heeft zo zijn charmes, onze bedoeling is deze charmes in de verf te zetten. Hier verduidelijken we 2 provincies namelijk Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen, persoonlijk mijn 2 favoriete provincies om ballonvaarten uit te voeren.

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Een ballonvaart in Oost-Vlaanderen heeft iets magisch. Wij hebben tal van opstijglocaties in Oost-Vlaanderen waar ons ballonvlucht vanuit vertrekt: Sint-Niklaas, Oudenaarde, Geraardsbergen, Gent, Lokeren, Waasmunster, Stekene, Zottegem, Ninove….

Iedere streek in Oost-Vlaanderen heeft zijn charmes. Het is opgedeeld in verschillende gebieden zoals het Waasland, Meetjesland en de Vlaamse Ardennen. Wil je dit ook allemaal bewonderen tijdens een ballonvaart in Oost-Vlaanderen? Neem eventjes met ons contact op en wij helpen je graag verder.

Ballonvaart West-Vlaanderen

Veel mensen denken direct aan de zee als ze het woord West-Vlaanderen uitspreken. Ik denk direct aan een ballonvaart in West-Vlaanderen, uiteraard krijg je een prachtig uitzicht over de zee. In West-Vlaanderen zijn er tal van bezienswaardigheden zoals de vlakke polders, de ijzer, de Noordzee, Kemmelberg. In het Zuidoosten van de provincie hebben we de Leie lopen die zo richting Oost-Vlaanderen loopt.

Als je een ballonvlucht in West-Vlaanderen boekt heb je mogelijkheden om op te stijgen vanuit Ieper, Brugge, Kortrijk, Roeselare, Knokke…

Uiteraard moeten we steeds goed rekening houden met de Wind in West-Vlaanderen. Als je bijvoorbeeld opstijgt in West-Vlaanderen, moet je altijd goed rekening houden met de Zee.

Ballonvaarten in Vlaanderen boeken

Wil je ook eens ballonvaarten beleven? Bekijk even onze prijzen die staan op gelijst per provincie. C-Air organiseert ballonvaarten in heel Vlaanderen, maar wij komen ook ter plaatse. Een ballonvaarten is in principe overal mogelijk, maar sommige gebieden zijn gereglementeerd en daar moeten we rekening mee houden.

https://www.ballonvaart-vlaanderen.be

Gerelateerde artikelen

Privé ballonvaart maken met de nummer 1 in ballonvaren