Fgenet
Shopping / Home and Garden

Coniferen en perkgoed van Olaf Nijenkamp

U bent op zoek naar coniferen en perkgoed van hoogwaardige kwaliteit? Maak kennis met Olaf Nijenkamp. Klanten verdienen topproducten, dat is de mening van Olaf Nijenkamp. U vindt hier daarom een ruim aanbod planten en bomen. U kunt deze online via de webshop bestellen of bij de fysieke Cash & Carry. Bij Olaf Nijenkamp bent u verzekerd van gemak en betrouwbaarheid. Dit geldt voor iedere klant, van hovenier tot aan architect. Er wordt vijf dagen per week door heel Nederland om planten te bezorgen.

Coniferen

In Nederland zijn coniferen welbekend. Het vormt een prachtige natuurlijke afscheiding voor tuinen. Ze zijn winterhard, wintergroen en in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Ze kunnen een grote hoogte bereiken en worden om deze reden vaak ingezet voor diverse projecten. Niet op iedere plek in een tuin kunnen coniferen geplaats worden. Het beste gedijen ze in de zon. Advies nodig? De medewerkers van Olaf Nijenkamp helpen u graag.

Meer over perkgoed

Onder perkgoed vallen felle eenjarige bloeiers. Ze brengen mooie kleuraccenten in een tuin. Vaak worden ze geplaatst op zonnige plaatsen in de tuin en bloembakken. Vaak bloeit perkgoed tot diep in de herfst. Zodra de nachtvorst intreed stoppen ze met bloeien. Combineer perkplanten in groepjes, deze combinatie staat het mooist.

Het ruime assortiment van Olaf Nijenkamp

Het assortiment is zo breed dat de mogelijkheden in feite eindeloos zijn. U kunt uw voorkeuren qua maat en keurmerk doorgeven en u wordt voorzien van passend advies. Dankzij de vakkennis die in meer dan 25 jaar is opgedaan en weten ze als geen ander welke coniferen en welk perkgoed geschikt zijn voor welke toepassing. Wilt u het aanbod eerst met eigen ogen zien? Uiteraard kunt u alles komen bekijken in de groene showroom in Raalte.

Online bestellen

Voor de beste kwaliteit perkgoed en scherpe prijzen gaat u naar groothandel Olaf Nijenkamp. Hoveniers, grootgroen, architecten, tuincentra en zelfstandige groenafdelingen zijn hier verzekerd van een ruim aanbod en nieuwe trends in de branche. Meer weten? Breng een bezoek aan de website van Olaf Nijenkamp.

https://www.fgenet.be/