Heeft u ook een passie voor spa’s?

René Vellekoop, de eigenaar van Aqua Vivenda, is in het jaar 1999 gestart met het importeren van spa’s uit Canada. Deze Canadese spa’s staan bekend om hun topkwaliteit en zijn ideaal om in een vlonder in te bouwen. Sinds 2012 ging de kwaliteit van de spa’s enorm omhoog. Het merk ALLSEAS kwam op de markt en heeft niet alleen voordelen alle voordelen van de Canadese producten maar ook verbeterde eigenschappen zoals een Ozonmix systeem en heeft ook een vloeibare geurstof die voor een krachtige aromatherapie zorgt. Naast dat ze zijn gebouwd om er mooi uit te zien, behoeven zij minder reiniging en onderhoud dan andere merken. Daar komt nog een uniek filtersysteem bij.

De diverse producten van Aquavivenda

Aqua Vivenda verkoopt verschillende spa’s, zwemspa’s, zwembaden, buitensauna’s en douches. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en worden met een goed service en onderhoud beleid bij u geleverd en onderhouden.

Spa’s

Omdat deze producten maatwerk zijn is het voor iedere klant een nieuwe spa met andere afmetingen. De werknemers van Aqua Vivenda spreken dan ook graag met u af om uw behoefte in kaart te brengen en daarop uw spa aan te passen. U kunt hierbij denken aan: de juiste opstelplaats, de stroomvoorziening, de indeling van de spa , het verzinken en afwerken met vlonders, de instapmogelijkheden , de bereikbaarheid van de technische ruimte, de bereikbaarheid van de opstelplaats, de individuele wensen enz..

Zwemspa’s

Voor een echte zwemmachine is een goed advies misschien nog wel belangrijker dan de aanschaf zelf. Een zwemspa is een product wat niet zomaar geplaatst moet worden, maar na goed overleg moet er bepaald worden wat de behoeften zijn. Alle zwemspa’s die Aqua Vivenda levert voldoen aan de laatste veiligheidseisen van de NVWA.

Aqua Vivenda biedt nog zwembaden, buitensauna’s en douches aan. Bekijk de website wat de opties zijn voor uw persoonlijke wellness.

http://www.aquavivenda.nl