Mr-Joy is de ervaren specialist en expert op het gebied van elektronische sigaretten. Op dit moment heeft Mr-joy verschillende grote merken e-sigaretten op de markt gebracht zoals de Justfog, Joyetech, Eleaf, Vaporesso en Smok.

Deze merken en nog andere merken met bij behorende accessoiren kun je op mr-joy.nl kopen. Op deze website worden alleen de beste e-sigaretten aangeboden. Omdat elke e-sigaret goed is onderzocht, worden hier alleen de nieuwste en beste e-sigaretten aangeboden! Elke e-sigaret op Mr-joy.nl is voorzien van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen.

Mr Joy heeft voor iedereen de juiste e-sigaret kit. Voor beginners tot en met experts en voor rokers die willen stoppen. Je heb zelfs de mogelijkheid om je e-sigaret samen te stellen. Mr-Joy geeft duidelijk en simpele informatie die je nodig heb als beginner en ervaren damper. 

De E-liquds van Mr-joy worden allemaal geproduceert in Europa volgens dekwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen.

De meeste liquids hebben een PP/VG verhouding van 30PG en 60VG daarnaast produceren zij ook vloestoffen met een speciale smaak aroma, deze smaken zijn speciaal ontwikkeld voor de e-sigaretten voor de beginnende damper om de bijwerkingen van dampen zoals misselijkheid, bij beginners te voorkomen. Ook gebruiken de coils een dunne e-vloeistof die ervoor zorgt dat de coils langer meegaan en de smaak is dan veel beter. Mr.Joy is constant bezig met vernieuwing en ontwikkeling van de e-sigaret en nieuwe smaken vloeistoffen.