Fgenet
Shopping / Home and Garden

Alarmsystemen Arend Beveiliging

Alarmsystemen van topkwaliteit zijn te vinden bij beveiligingsbedrijf Arend Beveiliging, Dit geeft direct de garantie dat er niemand uw huis of bedrijf kan betreden zonder dat u daarvan op de hoogte bent. Wij van Arend Beveiliging kunnen dit beloven omdat wij uitsluitend A-merk alarmsystemen zoals Ajax en Jablotron aanbieden. Daarnaast bieden wij ook losse alarmkabels en andere accessoires aan die wij voor u specifiek leveren en installeren. Bij Arend Beveiliging staan kwaliteit en service centraal en met meer dan 25 jaar ervaring staan onze experts voor u klaar om alarmsystemen te installeren of om u te assisteren in waar u ook tegenaan loopt.

Alarmsystemen Ajax

Ajax alarmsystemen zijn zeer modern en gericht op gebruiksvriendelijkheid, veiligheid leidt hier echter totaal niet onder. In tegendeel, door gebruik te maken van de nieuwste technieken en door telkens te blijven door ontwikkelen heeft Ajax een perfect aanbod aan draadloze alarmsystemen opgezet die geschikt is voor zowel woningen als bedrijven. Binnen Ajax systemen heeft u de keuze uit verschillende kwalitatief uitstekende componenten die toegevoegd kunnen worden aan uw huidige alarmsysteem. Dit zijn bijvoorbeeld de Ajax basis hub, een glasbreukdetectiesysteem, infrarood melders, branddetectie, sirenes en bedieningspanelen. Natuurlijk kunt u ook een pakket kopen waarmee u een basis hebt, of u kunt direct alle aspecten met een compleet alarmsysteem beveiligd. Mocht u nog geen alarmsysteem hebben, dan zijn er ook starterskits en complete pakketten te bestellen.

Alarmsystemen Jablotron

Misschien wel het meest innovatieve bedrijf binnen alarmsystemen is Jablotron. Het bedrijf is aangetoond revolutionair in het ontwikkeling en produceren van innovatieve producten die uw veiligheid garanderen. Of het nou voor een woning of bedrijf is, Jablotron heeft een passend aanbod voor elke situatie. Bedrijven kunnen goed beveiligd worden door identificatiesystemen en verschillende soorten beveiliging die een alarm triggeren. De gebruiksvriendelijkheid wordt door Jablotron vooral in acht genomen als het aankomt op woningen. Om ervoor te zorgen dat de klant zelf volledige controle heeft, zonder te veel actie te verrichten, is er een applicatie ontwikkeld waarmee ieder zelf kan bepalen hoe het alarmsysteem ingesteld zou moeten worden.

Alarmkabels & andere accessoires

Arend Beveiliging biedt ook klassieke alarmsystemen aan, gezien er mensen zijn hier van oudsher meer vertrouwen in hebben. Om ook voor deze klanten de beveiliging te bieden die ze willen, hebben we bij Arend Beveiliging verschillende alarm- en coaxkabels van 100 tot wel 500 meter. Er zijn dus vele alarmsystemen die ieder hun eigen aansluitingswijzen hebben. Het kan hierdoor erg lastig zijn om de juiste kabel voor een bepaald systeem te bepalen, waarin ook nog eens met de ruimte rekening gehouden moet worden. Om te garanderen dat de juiste keuzes worden gemaakt op dit gebied, staan de medewerkers van Arend Beveiliging voor u klaar om u te adviseren met betrekking tot alarmkabels en overige beveiligingsproducten.

Concluderend heeft u zelf de keuze om voor een van de top alarmsystemen van Ajax en Jablotron te gaan. Hiermee heeft u de garantie dat het systeem nieuwste ontwikkelingen in beveiligingsopties bevat en zeer gebruiksvriendelijk is, potentieel met behulp van een app. Of u nou gaat voor een gloednieuw systeem dat door middel van een app werkt, of een traditioneel alarmsysteem, onze specialisten staan voor u klaar om u te assisteren met uw systeem.

 

https://arendbeveiliging.nl/