Fgenet
Shopping / Home and Garden

Sfeercreatie door wand-/ vloerbetegeling

Een nieuwe impuls in uw huis die leidt tot een verbetering van de sfeer kan soms erg positief werken op uw moraal. Het interieur waar u in thuis komt bepaalt immers hoe u zich voelt bij uw woonsituatie. Een karakteristieke sfeer creëren door het aanpassen van vloeren of wanden is daarom tegenwoordig erg gebruikelijk. Het kiezen van de juiste vloertegels of wandtegels is mede hierdoor vaak erg lastig. Het is daarom aan te raden eerst op de website van Pand 16 te oriënteren op basis van de ruimte die u wilt betegelen en de stijl die u aanstaat, waarna u in de showroom de knoop doorhakt.

Verschillende vloertegels en wandtegels

U heeft vast in televisieshows wel eens gezien hoe hele interieurs tegenwoordig opgefleurd worden met behulp van verschillenden vloertegels en wandtegels. Vloeren lopen door het hele huis, maar door de juiste vloer in de juiste ruimte te plaatsen kunnen er verschillende sferen binnen één interieur gecreëerd worden. Ook wanden hebben dit effect en kunnen een karakter brengen in een anders neutrale ruimte. De tegels bestaan uit een van de onderstaande materialen die ieder eigen kwaliteiten hebben:

Natuursteen

Keramiek

Cement

PVC vloeren of wandtegels

Natuursteen is chique en kwalitatief goed en duurzaam, dit komt echter met een prijskaartje. Tegels van keramiek zijn klassiek en veelgebruikt in badkamers en wc’s. Cementen tegels zijn relatief betaalbaar maar ook redelijk basic. PVC materiaal is enorm in opkomst omdat het unieke eigenschappen heeft die veel mogelijkheden biedt.

Sfeercreatie met Pand 16

Voor meer informatie over de bovengenoemde tegels en materialen waarmee vloeren en wanden bedekt kunnen worden, kunt u op de website van Pand 16 kijken. Daarnaast kunt u op bij Pand 16 advies vragen over hoe de sfeer het beste gevormd kan worden in uw ruimte en alle soorten betegeling naast elkaar leggen. Tot slot is het aan te raden om uw gekozen tegel(s) voor aankoop te komen bekijken in de showroom van Pand 16 waar u tevens geholpen wordt door ware specialisten op het gebied van de verschillende vloertegels en wandtegels.

 

https://www.pand16.nl/