Neem een kijkje bij Arend Beveiliging. Wij leveren hoge kwaliteit beveiligingssystemen voor particulieren en bedrijven. De merken die wij leveren zijn onder andere Dahua, Honeywell, Sewosy, Maasland, CDVI en ZKTeco. Hiervan leveren we de modernste uitvoeringen om uw bedrijfspand of huis volledige te beveiligen. Wat u ook zoekt Arend Beveiliging heeft het voor u.

Is er een dode hoek te vinden op uw terrein? Plaats dan een van onze bullet camera’s om de hele dag de boel in de gaten te houden. Of bent u bang dat er inbrekers langs kunnen komen in de nacht? Sluit dan een modern alarmsysteem aan om u in alle rust te laten slapen. Of is de deuropening ver van uw woonplek verwijdert en hebt u een intercomsysteem nodig om met gasten bij de ingang te kunnen communiceren en de deur te bedienen? In dat geval kan Arend Beveiliging een van de vele intercom- en toegangscontrolesystemen aanbieden.

Moderne beveiliging

Met moderne beveiliging van Arend Beveiliging is uw woning of pand ondoordringbaar voor ongewenste gasten. Laat een eenvoudig deurbeslag installeren indien er vaak sloten in uw buurt worden gebruikt. De extra beveiliging schrikt inbrekers af vanwege de langere tijd die het zal kosten om uw deur te openen. Of laat een alarmsysteem aanleggen in uw huis door Arend Beveiliging. U weet dan exact wanneer er iemand uw huis binnenkomt zonder uitnodiging. Ook is het mogelijk om videobewaking te installeren. Plaats camera’s op drukbezochte plekken of juist op plekken waar sporadisch iemand komt, maar waar wel een ingang is. Op dergelijke wijze voorkomt u dat ingangen naar uw bedrijfspand of woning een aantrekkelijke optie zijn voor een inbreker. Kijk daarom op de site van Arend Beveiliging voor meer moderne veiligheidsoplossingen.

Meer opties

Arend Beveiliging biedt nog meer opties op het vlak van veiligheid. Zo leveren we toegangscontrolesystemen die heel selectief mensen tot een bepaalde ruimte toe kunnen staan. Zo hebt u minder mankrachten nodig om voor de veiligheid te zorgen. De techniek doet het voor u. Dergelijke methoden zijn zeer modern. Zo kunt u eenvoudige codesloten laten installeren door Arend Beveiliging, maar ook biometrische toegangsbeheersystemen met vele interessante mogelijkheden.

 

https://arendbeveiliging.nl/