Fgenet
Shopping / Home and Garden

Wanneer koop je een goede CV HR ketel?

Een cv ketel koop je niet iedere dag. Sterker nog, als je een cv ketel hebt gekocht, ga je ervan uit dat deze weer jaren mee gaat. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat een nieuwe ketel zo’n vijftien jaar mee gaat. Het is niet zo dat de ketel er daarna mee stopt, maar de kans op storingen wordt groter. Ook is het mogelijk dat de ketel minder efficiënt gaat functioneren. Kies in ieder geval voor een gerenommeerd merk, zoals Remeha, Intergas, Atag of Nefit. Dan koop je in ieder geval een A-klasse CV HR ketel met geavanceerde technieken. 

Offerte aanvragen
Omdat er zoveel verschillende soorten en merken CV HR ketels zijn, is het slim om meerdere offertes aan te vragen bij diverse installateurs. Houd bij het aanvragen van de offertes rekening met de volgende zaken. Dit zijn de punten waarop de prijzen nogal eens kunnen verschillen. Ook is iets bij de ene installateur wel inbegrepen en bij de ander niet. Denk hier bijvoorbeeld aan voorrij kosten, montagekosten, afvoeren bestaande ketel, wat is het uurloon en hoe zijn service en garantie geregeld?

Prijzen
De prijzen kunnen behoorlijk verschillen, met name door bovengenoemde punten. Als je slim bent laat je een cv ketel plaatsen met een nieuwe A label pomp, die is wat duurder in aanschaf, maar daarentegen wel zuiniger in gebruik. Baseer je keuze in ieder geval niet alleen op prijs, want ook hier geldt: goedkoop is duurkoop. Is er echter een aanbieding van een van bovengenoemde merken gaande, dan zijn dit vaak buitenkansjes die je beter niet kunt laten lopen. De CV HR ketels van zowel Remeha, Intergas, Nefit en Atag staan stuk voor stuk bekend om meer dan uitstekende prestaties. Informeer naar aanbiedingen bij uw CV installateur.

 

http://cvketeldirectgeplaatst.nl/