Fgenet
Shopping / Home and Garden

Maak je tuin klaar voor de zomer

Het mooie weer laat eindelijk iets van zichzelf zien. Dat betekent dat we allemaal weer lekker de tuin in kunnen. Na de winter zijn de meeste tuinen niet meer zo mooi als ervoor. Dit komt doordat de kou niet zo goed is voor de plantjes en het gras. Nu de zon weer begint de schijnen zijn er veel verschillende dingen die je kunt doen om je tuin een beetje op te knappen. In dit artikel lees je een aantal leuke ideeën. 

We bidden allemaal het hele jaar door voor goed weer, en als de zon zich dan eenmaal laat zien klagen we massaal over de hitte. Je kan dit voor zijn door een simpele parasol neer te zetten. Als je een budget hebt waar je je aan moet houden, kan je ook voor een schaduwdoek kiezen. Je kan hier ook een oud tafellaken of een laken uit de slaapkamer voor gebruiken. Zo kan iedereen lekker in de schaduw van het weer genieten.  

Creëer een mooi plekje waar je een vuurtje kan stoken. Dit kan in een vuurkorf of iets anders, zo lang het maar veilig gebeurt. Zo’n vuurtje zorgt voor natuurlijke warmte, het is leuk en het zorgt ervoor dat je ‘s avonds langer buiten kan blijven. Zo kan je nog langer van je tuin genieten. 

Heb je wat meer budget en wil je je tuin helemaal omgooien? Kies voor een vijver! Je hebt hier wel een aantal spullen voor nodig zoals een vijverpomp en een vijverfilter. Je kan kiezen voor een vijver met vissen, of hem leeg houden en er een kleine fontein in zetten. Laat je de bij deze beslissing wel begeleiden door iemand die er verstand van heeft zodat je geen onnodige fouten maakt die veel geld kunnen gaan kosten. Lees je goed in over de kosten en risico’s. 

http://www.waterpomp.be