Een bekend modehuis zoals Marc Cain, maar ook Joseph Ribkoff en andere ontwerpers die u bij Penninkhof terugvindt, is exclusief en uniek te noemen. Uniek in zijn ontwerpen en in zijn benadering van u als vrouw. Marc Cain probeert op een vrouw geen label te plakken. Het merk gaat mee met de mode, maar volgt deze niet blindelings. Zo raakt zijn visie nooit en te nimmer uit het oog verloren. Is dat ook uw insteek? Dan vindt u bij Penninkhof de modehuizen die u helpen uw unieke modieuze karakter te behouden.

Behoud met merkkleding uw eigen, onderscheidende karakter

Merkkleding zoals die van Marc Cain, Joseph Ribkoff en anderen staat garant voor een goede pasvorm. Dit dankzij de zorgvuldige ontwerpen van de personen achter het label. Dit gegeven, in combinatie met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen leidt tot kledingstukken waar niets op aan te merken is. Dankzij de zeer hoge kwaliteit gaan de kledingstukken aanzienlijk langer mee en zijn ze in verhouding net ze betaalbaar als mode-items die niet afkomstig zijn van gerenommeerde merken.

Geen onverwachte veranderingen in pasvorm

Naast de kwaliteit van deze modehuizen, wordt u met kledingstukken van bijvoorbeeld Marc Cain een veelvoorkomende ergernis bespaard. U kunt er namelijk van uitgaan dat de pasvorm en de maten niet voortdurend aan verandering onderhevig zijn. Iets wat bij veel alledaagse modezaken wel het geval is. Daar dient u keer op keer de kledingstukken zorgvuldig te passen, om er zeker van te zijn dat u ze in dezelfde maat kunt kopen als u de vorige keer deed.

Kleding voor verschillende gelegenheden

Designerkleding zoals die van Marc Cain of Joseph Ribkoff is bij uitstek, maar zeker niet uitsluitend geschikt voor speciale gelegenheden. Alhoewel u bij Penninkhof terecht kunt voor bijzondere momenten, is er ook keuze in overvloed wat betreft casual kleding. Casual en elegant kunnen volgens hedendaagse ontwerpers die de moderne vrouw begrijpen prima hand in hand gaan. Want waarom zou u er in uw vrije tijd niet uit kunnen zien om door een ringetje te halen? Met Marc Cain creëert u een verfijnde look zonder dat het lijkt of u er te veel uw best op heeft gedaan.