Fgenet
Image default
Mode en Kleding

Het Gemak van Online Shoppen

De wereld van online shoppen brengt heel wat gemakken met zich mee. In een oogopslag kan jij jouw nieuwe kleding, boeken of zelfs bank zien en bestellen. Na even gewacht te hebben, kan jij jouw nieuwe bestelling binnen halen en ervan genieten. Ook als bijvoorbeeld drukke ouder is het online shoppen een redder in nood. Een online shop kinderkleding zorgt er immers voor dat jij toch jouw bank niet af hoeft en jouw welverdiende rust kan pakken. Er is een groot aanbod in dit soort webwinkels. En dit zorgt ervoor dat de wensen van jouw als kinderkleding-zoeker altijd aan het licht komen.

 

Jouw Kindje en de Verschillende Levensfases

Welke maat jouw kind ook heeft, een ding spookt altijd rond in jouw achterhoofd: over een aantal maanden is het weer zover en is de kleding die jij zojuist hebt besteld te klein. Dit kan voor enige frustraties zorgen. Aan de ene kant is het natuurlijk prachtig om te zien hoe jouw kindje zich door de verschillende levensfases waadt. Het is aan de andere kant echter niet zo fijn voor de portemonnee. Het Nederlandse kindermerk Z8 heeft voor deze frustraties een oplossing bedacht. 

 

Van Basic Shirtjes tot Sales

Z8 begon in 2004 met verkoop van basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Het merk kwam er vrij snel achter dat er meer vraag was naar hun producten en breidden daarom uit tot het merk wat wij vandaag de dag kennen. U heeft namelijk vast en zeker een kinderkleding Z8 sale voorbij zien komen. De reden waarom de kleding van dit merk zo in trek zijn is vanwege de rekbare stof die in alle kleding verwerkt is. Naast een hoog draagcomfort is het ook duurzaam. Dit is te danken aan het feit dat de kleding is bewerkt met de stof Lycra. 

 

De Verschillende Eigenschappen van Lycra

Lycra is een stof wat wordt gezien als synthetisch rubber. Het wordt in verschillende soorten kleding verwerkt voor extra rekbaarheid. Zo zien we lycra onder meer terug in zwem- en sportkleding, maar ook bijvoorbeeld in steunkousen. De rekbaarheid zorgt bij de kousen voor een bevordering van de bloedsomloop. Het is een dus een praktische stof. Lycra ziet er transparant en glanzend uit en voelt het stroef aan. Daarom wordt Lycra vaak verweven met andere stoffen zoals polyester om er andere eigenschappen aan te geven.

Kleding in Alle Soorten en Maten

In Nederland zijn er dus kindermerkkleding winkels overgewaaid naar het buitenland, maar gebeurt dit ook andersom? Het korte antwoord is: ja. Als jij als ouder in de kledingkast van je kroost duikt, kom je vast en zeker kleding onder het merk Name It tegen. Dit uit Denemarken overgewaaide merk is sinds 1986 bezig met de allerjongsten in de hipste mode te bekleden. Name It staat er namelijk bekend om voor alle kindermaten kleding te verkopen. Zo heb je kleding voor de allerkleinste prematuren tot is er ook een collectie voor de Name It baby. Er is ook genoeg aan kleding voor de leeftijden daarna, met maten tot 152.