Fgenet
Image default
Mode en Kleding

Verruim uw mode-kennis met een mode opleiding op maat

Wilt u uw kennis op het gebied van mode verruimen, volg dan nu een korte mode opleiding. Deze is over het algemeen prima in te passen, ook als u al in de modewereld werkzaam bent en dus niet veel tijd beschikbaar heeft. Met een cursus van enkele dagen doet u al veel extra kennis op die u direct in de praktijk kunt gebruiken. De lesstof bestaat onder andere uit technieken voor klantbenadering, styling en kennis van assortimenten en textielsoorten. Een breed pakket aan informatie waar u op verschillende manieren gebruik van kunt maken.

Een goed advies wordt gewaardeerd door klanten

Veel klanten stellen het op prijs als zij bij het kopen van kleding goed worden geadviseerd. Een deskundige kan sneller zien of een bepaalde outfit wel of niet staat en of de klant misschien beter een andere keuze kan maken. Zo willen sommige mensen perse vasthouden aan een kledingmaat. Maar de maat is soms afhankelijk van de producent van de kleding, dit weet lang niet iedereen. Een medewerker met een goede mode opleiding kan goed en helder uitleggen dat het helemaal geen frustratie hoeft te zijn om een grotere maat te nemen, dit betekent lang niet altijd dat de klant per direct op een hongerdieet moet gaan om een paar kilo af te vallen.

Welke opleiding geeft mij de juiste kennis?

Het uitkiezen van een goede mode opleiding is iets waar u zeker even bij stil moet staan. Beoordeel of de inhoud van een mode opleiding voldoet aan uw wensen en schrijf u alleen in als dat het geval is. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Detex Opleidingen. Hier vindt u niet alleen de opleiding mode adviseur, maar ook deelopleidingen over styling en assortimentskennis, alsmede opleidingen voor het verkopen van schoenen of sportkleding. U kunt zich via de website direct inschrijven. Wilt u meer informatie dan is er uiteraard de optie om contact op te nemen om uw vragen te stellen.

https://www.detex.nl