Fgenet
Image default
Mode en Kleding

De eigenschappen van een goede rugzak

Je rugzak moet enigszins waterdicht zijn en er is vulling nodig om elektronische of delicate apparatuur te beschermen.

Waterafstotend materiaal – Je hebt misschien geen 100% waterdichte rugzak nodig – maar een tas van half waterdicht materiaal gaat de inhoud beschermen in een noodsituatie. Tassen van nylon en polyester zijn betere opties voor avonturen in de buitenlucht en voor rugzaktochten.

Vulling – Een gewatteerd vak voor laptops en tablets is gebruikelijk in rugzakken. Zorg ervoor dat ze goed vastzitten om te voorkomen dat je elektronische apparatuur in je tas heen en weer schommelt.

De perfecte maat rugzak vinden is een kwestie van er een kiezen die in verhouding staat tot je lichaam en waarin alle spullen passen die je mee moet nemen.

De juiste pasvorm is een maat die past bij je romplengte en een die comfortabel om je heupen zit.

Bovenlichaamslengte – Sommige rugzakken zijn verkrijgbaar in meerdere maten, van extra klein tot groot, die passen bij een scala van bovenlichaamslengtes.
Heupomvang – Het grootste deel van het gewicht van een rugzak moet door je heupen gedragen worden. Verstelbare heupgordels voor rugzakken zijn geschikt voor een breed scala aan heupmaten.
Om je romplengte te meten – ga staan met je hand op je heupbeenderen, de wijsvinger recht en de duimen naar achteren. De lengte van je torso wordt gemeten van de benige bult aan de basis van je nek tot het midden van je rug waar je duimen samenkomen.

Als je rugzak te groot of te klein is in verhouding tot je bovenlichaam – wordt het gewicht niet goed in evenwicht gebracht. Dit gebrek aan evenwicht leidt tot rugpijn of je valt om.

Gerelateerde artikelen

Koop bedrijfskleding voor in de bouw bij een specialist

Het Gemak van Online Shoppen

Energetix magneetsieraden zijn goed voor uw gezondheid