Fgenet
Image default
Aanbiedingen

Een transportketting voor lichter werk

Het kan erg zwaar zijn om zelf zware goederen te moeten vervoeren van A naar B. Vooral als er veel producten en goederen getransporteerd moeten worden. Op lange termijn kan dit slechte gevolgen hebben voor je lichaam. Gelukkig is iets op verzonnen; transportbanden! Een transportketting ook wel kettingbaan genoemd kan in een fluitje van een cent zware gewichten transporteren. De goederen worden zo eenvoudig verplaatst van punt A naar punt B. Wil je ook graag een transportketting? Of wil je er meer over weten? Lees dan deze blog! We vertellen je meer over de voordelen en waar je je bestelling het beste kunt plaatsten. Dus lees snel verder!

 

Voordelen van een transportketting

Een transportketting aanschaffen heeft ontzettend veel verschillende voordelen. Toch is het eerst handig om na te denken wat voor soort transportketting je wilt gaan aanschaffen. Er zijn namelijk zoveel diverse transportkettingen. Je hebt de keuze tussen 2 of 3 sporen. Ook kun je kiezen welk materiaal, denk aan staal of RVS. De keuze is dus aan jou. Als je een langebaansegment wilt is het handiger om te kiezen voor een rollenbaan in plaats van een kettingbaan. Een transportketting is handig in toepassing. Zo kan je zelf bepalen waar de goederen heen getransporteerd moeten worden. Erg handig! De kettingbaan heeft veel grip, waardoor het makkelijk veel zware producten kan vervoeren. Een ander voordeel is, dat het makkelijk is om de transportbaan schoon te maken. Vooral in de voedsel branches is dit erg fijn. Er is wel één nadeel die je moet onthouden: een kettingbaan geen bochten kan maken. Let daar dus op.

Transportketting van ACB Transportbanden

Een transportketting is een aankoop waar je goed over na denkt. Daarom is het belangrijk om een transportketting bij een specialist aan te schaffen. Dan weet jij namelijk zeker dat jij de juiste transportketting voor jouw goederen en producten hebt aangeschaft. Daarnaast weet je ook nog eens zeker dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange tijd mee zullen gaan. Een specialist die hoog aangeschreven staat is ACB Transportbanden. Wil je meer weten? Neem dan gerust een kijkje op de website. 

https://www.acb-transportbanden.be/