Fgenet
Shopping / Home and Garden

Lego: ouderwets gezellig

Lego. Iedereen is er als kind mee opgegroeid. Je hoefde maar de speelkamer van een willekeurig vriendje of vriendinnetje binnenlopen en waarschijnlijk zag je ze al staan: grote bakken vol met Lego, met allerlei grappige poppetjes. Het mooie aan Lego is dat er een hele wereld mee gecreëerd kan worden. De enige grens is de fantasie van het kind zelf, maar dat kunnen we ze gelukkig prima aan hen overlaten.

Een nieuwe Lego lijn

Lego heeft nu weer een nieuwe lijn ontworpen: Lego Ninjago. Dat speelt in op de hype van de ninja, gepopulariseerd door verschillende televisieprogramma’s zoals de Teenage Mutant Ninja Turtles. Ninja’s zijn hip en het is fijn om te zien dat er nu ook vanuit Lego een mogelijkheid is om je favoriete Aziatische fantasieën uit te kunnen voeren. De poppetjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, met allerlei attributen. Het fijne aan Lego is natuurlijk dat je al deze dingen zelf kunt samenstellen en kan veranderen. Een groot assortiment van deze lijn is te vinden op Happybouwstenen.nl.

Het nieuwe Lego

Lego biedt natuurlijk veel variatie. Het is allang niet meer zo simpel als vroeger. Zo zijn er allerlei nieuwe gereedschappen te kopen, of auto’s. Lego Ninjago komt je wereld veroveren met veel leuke en gevarieerde poppetjes. Er zijn dingen als ‘Mecha’s’ te koop, grote vechtrobots waar je ontzettend leuke gevechten mee kan uitvoeren. Voor de rest zijn er veel voertuigen, en allerlei andere dingen waarmee je als kind helemaal uit je dak kunt gaan.

Kind zijn

Het zorgt er haast voor dat je zelf weer kind wil zijn, rustig met je Lego spelend. Lego Ninjago is een ontzettend goede keuze voor je kinderen. Geef ze Lego, en je ziet blijdschap op het gezicht van een kind. Lego is altijd een goed cadeau, voor jong of oud, voor een meisje of jongen.

Ninjago

De nieuwe Lego-serie Ninjago heeft daarnaast ook nog een leuk internetplatform ontwikkeld. Op deze manier kan je allemaal leuke spelletjes spelen die met de nieuwe poppetjes te maken hebben. Je kan samen met Zora meegaan op avontuur, of anders met Zorro verschillende gevechten aangaan – allemaal om de boosaardige heks te pakken te krijgen. Lego is daarnaast niet alleen meer voor de jongeren onder ons: ook voor de ouderen is en blijft het een leuk tijdverdrijf.

De nieuwe grens

Lego heeft zich steeds verbeterd, en is de grens steeds blijven verleggen. Lego wordt voortaan ook vaak gewaardeerd door de wat oudere kinderen, of zelfs volwassenen. Dus kies vooral voor de nieuwe serie Lego Ninjago. Je kan er namelijk iemand anders zeker een plezier mee doen.