De standaard vorm A19 – Ontworpen om het uiterlijk en het patroon van een standaard gloeilamp te geven. Standaard en A-vormige LED lampen passen op dezelfde stopcontacten en armaturen als uw huidige huisverlichting.

 

3-wegs LED – Een drieweglamp is een gloeilamp met twee helderheidsinstellingen in plaats van de standaard aan of uit.

 Vintage LED lampen

Vintage reproductiebollen zijn nu verkrijgbaar met LED gloeidraad. Ze hebben een warme oranje gloed met lager lichtniveau om de stijl van een gloeilamp op een dimmer na te bootsen als deze van geel naar oranje overgaat.

 

Natte locatie LED lampen – Een natte locatie UL-classificatie betekent dat deze LED lampen kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes binnenshuis of buitenshuis waar water kan vallen of tegen de lamp of het armatuur kan stromen.

 

Decoratieve LED verlichting – LED lampen die variëren van 3 inch tot 1,5 inch diameters die de oplossing betekenen voor uw kroonluchter-met gloeilampen. Het maakt uw kroonluchter energiezuinig met LED-vervangingslampen.

LED buizen

LED buizen zijn de opkomende standaard voor commerciële en huishoudelijke verlichting. Deze LED-buizen variëren in grootte van T5 tot T12 en een verscheidenheid aan kleurtemperaturen en vormen een gemakkelijke manier om te upgraden naar energiezuinige verlichting.

 

LED buizen zijn vooral effectief in koude gebieden zoals koelkasten waar fluorescentielampen minder efficiënt zijn in het produceren van licht.

 

LED tape verlichting – Voor accenten, nissen en tegenlicht is LED tape verlichting een fantastische keuze. Flexibeler dan touwlicht en helder genoeg voor accentverlichting.

 

Veiligheidsglas LED lampen – Ondergedompeld in een speciale coating kunnen deze lampen nog steeds breken als ze vallen, maar ze zullen niet in stukken breken en over uw vloer vliegen..

 

LED nachtverlichting – Op beweging geactiveerd en op batterijen werken deze LED-lampen op de weg naar de badkamer, keuken, enzovoort.

 

Reflectoren – Van de krachtige schijn- en spotlichten, van thuis naar inbouwspots, spoorlichten of reflectoren, wat het ook is. Deze zijn uitstekend te gebruiken binnen en buiten. Als bonus hebben ze een hogere CRI waarde dan fluorescerende reflectoren voor een betere kleuren en shittering.