Fgenet
Wijn

Verras iemand met een fles Chileense wijn

Natuurlijk wil je niet met lege handen op een verjaardag, feest of familiebezoek aankomen. Daarom biedt Errazuriz je verschillende geschenksets aan. Kies je favoriete wijn(en) en zoek de juiste verpakking. Je hebt keuze uit een kist met één, twee of drie vakken. Kom je liever de Chileense wijn in het echt bekijken? Errazuriz wijn is verkrijgbaar in meer dan 100 winkels, verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Hier staan de wijnkenners voor je klaar en voorzien je graag van persoonlijk en professioneel advies.

Online Chileense wijn bestellen

Online Chileense wijn kopen. Dat kan bij Errazuriz. Het Chileense wijnhuis ‘Viña Errazuriz’ bestaat uit zeven wijngaarden waar zowel rode, witte als rosé wijn gemaakt wordt. Bekijk het uitgebreide assortiment online en plaats je favoriete wijn in de winkelmand. Plaats je je bestelling op een doordeweekse dag voor 12:00 uur? Dan wordt jouw bestelling binnen twee werkdagen geleverd. Vanaf €50,- levert Errazuriz de Chileense wijn geheel gratis op het gewenste adres. En uiteraard reken je veilig af via iDEAL of een van de andere betaalmogelijkheden.

Chileense wijn in combinatie met heerlijke gerechten

Wist je dat een gerecht nog lekkerder smaakt met een goed glas wijn? Maar hoe weet je nu welke wijn lekker smaakt bij welk soort vlees, vis of groente? De wijnmakers van Errazuriz wijn vertellen het je graag. Heb je witte wijn gekocht? Dan zul je wellicht wel weten dat dit het lekkerste smaakt bij een visgerecht. Zo smaakt een Sauvignon Blanc het lekkerste in combinatie met een krabgerecht en een Chardonnay met zalm. Ben je meer een liefhebber van rode wijn? Probeer dan eens een Pinot Grigio met fazant of een Pinot Noir met Boeuf Bourguignon. Online vind je nog vele andere combinaties.