Fgenet
Shopping / Home and Garden

Kwalitatieve kussenslopen met anti allergene werking

Anti-allergie kussensloop bestellen voor resellers

Wilt u een hoogwaardig anti-allergie kussensloop bestellen voor een betaalbare prijs? Plaats dan uw order bij Beauty Pillow. Onze mooie satijnen hoezen zijn een echte aanwinst voor uw salon, want uw klanten zullen aangenaam verrast zijn door alle positieve eigenschappen. Als reseller met een geldige inschrijving bij de Kamer van Koophandel bestelt u de set van uw keuze exclusief op onze website. U kiest uit een groot aantal modieuze kleuren en de eerste afname is minimaal twintig exemplaren. De winkeladviesprijs is €23,95 en u kunt zo vaak bijbestellen als u wilt. Kijk voor meer informatie online en meld u direct aan.

De mooiste satijnen kussenslopen om te verkopen

Beauty Pillow biedt de meest veelzijdige satijnen kussenslopen voor uw wellness center of kapsalon. Zo is het zachte materiaal anti-allergeen en kalmeert het een vurige en onzuivere huid. Ook voorkomt het slaapvouwen en verfijnt het rimpels. Gespleten haarpunten, klitten en pluis verminderen aanzienlijk, terwijl huid- en haarproducten beter worden opgenomen. Nog een belangrijke eigenschap is dat de hoes verkrijgbaar is in diverse fraaie tinten, waardoor de slaapkamer een extra luxe uitstraling krijgt. Laat uw klanten vandaag nog kennismaken met al deze pluspunten en bestel de set van uw keuze direct.

Topkwaliteit anti-allergie kussensloop bestellen

Als u van plan bent voor uw klanten het beste anti allergeen kussensloop te bestellen, bekijk dan nu de mooie collectie van Beauty Pillow. Het satijn is speciaal door ons geselecteerd vanwege de hoogwaardige eigenschappen. De stof heeft namelijk bewezen anti-allergeen te zijn, want door het fijne weefsel kunnen huismijt en pollen zich niet nestelen. Ook heeft het materiaal een verkoelende werking, dus gebruikers die bijvoorbeeld last hebben van opvliegers of overmatig transpireren hebben er veel baat bij. De fijne stof kalmeert een vurige huid en bestrijdt acné, terwijl ook rimpels vervagen. Wilt u snel aan de slag als reseller, plaats dan eenvoudig uw bestelling online.