Fgenet
Woningen

Deskundig advies is onmisbaar als u parket met vloerverwarming laat aanleggen

Bent u van plan om een nieuwe parketvloer te laten leggen in uw woning? En overweegt u om hier direct ook vloerverwarming bij aan te leggen? Schakel dan zeker een bedrijf in dat is gespecialiseerd op dit gebied. Van den Dongen Parket is hier een goed voorbeeld van. Zij weten alles op het gebied van parket, de werking van hout en hoe deze vloer is te combineren met vloerverwarming. Hierdoor weet u zeker dat de warmte goed wordt doorgegeven en dat de vloer gelijkmatig is verwarmd. Zo haalt u maximaal plezier uit uw nieuwe parketvloer inclusief vloerverwarming. Laat die koude winter maar komen!

Ga voor het beste resultaat en combineer uw parket met conventionele vloerverwarming

Wat veel mensen niet weten, is dat er nog altijd een groot misverstand bestaat over het combineren van vloerverwarming met parket. Geldt dat ook voor u? Veel mensen denken dat de isolerende eigenschappen van parket ervoor zorgt dat de vloer niet goed samengaat met vloerverwarming. Niets is minder waar. Parket gaat perfect samen met vloerverwarming. Dat geldt voor zowel conventionele vloerverwarming als elektrische infraroodverwarming. Het plaatsen van vloerverwarming onder een parketvloer is daarom de laatste jaren steeds populairder geworden. Bij Van den Dongen Parket weten ze hier alles van. U kunt bij deze specialist terecht voor een ruim assortiment aan stoere parketvloeren. Wanneer u dat wilt legt de specialist uw nieuwe vloer direct inclusief vloerverwarming aan.

Nooit meer koude voeten als u parket met vloerverwarming laat leggen

Tegenwoordig zijn er gelukkig talloze oplossingen voor mensen die het snel koude hebben in de winter. Zeg nu zelf, u wilt het toch ook lekker warm hebben in uw woning? Vloerverwarming is de ideale oplossing voor u. Zo heeft u heerlijk warme voeten wanneer u thuis over de vloer loopt. En daar blijft het niet bij. Vloerverwarming zorgt ervoor dat een ruimte gelijkmatig wordt verwarmd. Hierdoor is het overal in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of waar u de vloer ook gaat leggen heerlijk warm. Strenge winters zijn niet langer een probleem, want in uw woning zit u er warmpjes bij. Kies voor een vakkundige aanleg van uw parket met vloerverwarming en schakel de diensten van Van den Dongen Parket in.