Fgenet
Shopping / Home and Garden

Kunststof kozijnen kopen was een van de beste keuzes die wij hadden gemaakt!

Ik en mijn partner hadden een nieuw huis gekocht en moesten een keuze maken of wij kunststof kozijnen wilde of niet. Er zit een groot verschil tussen normale kozijnen en kunststof kozijnen en we konden maar geen keuze maken tussen de twee. Daarom schakelde wij hulp in van een specialist die er alles over weet!

De keuze tussen kunststof kozijnen of Aluminium kozijnen

Schipper Ede is een expert en een specialist in het maken en zetten van kunststof kozijnen en andere soorten kozijnen. We gingen daar samen naar toe naar onze afspraak en ging met de werknemers praten wat voor ons de beste optie was. Schipper Ede biedt ons twee verschillende soorten kozijnen aan, kunststof en aluminium. Het verschil tussen de twee kozijnen is vrij groot. Zoals dat kunststof kozijnen goedkoper waren en aluminium goed weersbestendig was. Maar ze hadden ook veel overeenkomsten, zoals dat het een duurzame inverstering is, het is onderhoudsarm en het heeft een lange levensduur. Dus het was nog niet makkelijk om te kiezen. Daarom gingen we kijken in de showroom hoe deze er in het echt uitzagen om te kijken wat het beste was voor het huis. Nadat we de twee kozijnen hadden gezien en konden vergelijken zijn we uiteindelijk tot een keuze gekomen.

Het resultaat

Wij zijn uiteindelijk voor de kunststof gegaan. Hier hebben wij bewust voor gekozen om de volgende reden. De aluminium was bijna hetzelfde als het kunststof kozijn, maar het niet een warme sfeer die de kunststof wel had. Wij wilden graag een warme sfeer creëren met ons huis en dat kon alleen met de kunststof kozijnen. Het resultaat mag er echt zijn, want het staat super strak en mooi bij!

Contact opnemen met Schipper Ede

Wilt u ook advies op het gebied van kozijnen of schuifpuien? Bekijk dan de website van Schipper Ede voor meer informatie over het bedrijf en zijn diensten en producten. U kunt daar ook alle contactgegevens vinden en kijken waar u terecht kan als u de showroom wilt zien. Hopelijk zien wij u snel en kunnen wij u goed helpen!