Onlangs is de nieuwe en langverwachte iPhone X gelanceerd. Na veel speculaties is nu eindelijk duidelijk wat de iPhone X ons te bieden heeft. In dit artikel gaan we in op de specificaties van de nieuwe smartphone van Apple en laten we u zien waarom deze smartphone zo lang op zich heeft laten wachten.

Wat is er veranderd aan de buitenkant?

Ten opzichte van de laatste iPhone (7) is er relatief veel veranderd aan de mobiel van Apple. Bij de iPhone X is er gebruik gemaakt van een groter beeldscherm. De zwarte randen die aan de boven- en onderkant van het scherm van de vorige iphones zaten, zijn bij deze nieuwe iPhone volledig gevuld door het beeldscherm. Door deze aanpassing is de hele voorkant gevuld met scherm.

De home-knop die op alle voorgaande iPhone modellen op de voorkant zat, is bij de iPhone X verdwenen. Door het scherm op een bepaalde manier aan te raken wordt de iPhone X ontgrendeld. Daarnaast kan deze iPhone ook nog steeds ontgrendelen aan de zijkant, zoals bij de voorgaande modellen.

Een andere grote verandering is het materiaal waar de buitenkant van de iPhone X mee is uitgerust. In tegenstelling tot andere iPhones is deze iPhone aan de voor- en achterkant volledig gemaakt van gehard glas. Het glas dat voor deze iPhone is gebruikt, is tot nu toe het hardste glas dat is gebruikt voor een mobiele telefoon. Door dit glas zijn barsten en krassen officieel verleden tijd!

Wat is er veranderd aan de binnenkant?

De chip die is gebruikt aan de binnenkant van deze nieuwe iPhone is uiteraard een stuk krachtiger dan die in zijn voorganger. Volgens kritisie verslaat de nieuwe A11 Bionic-chip de android-concurrentie met gemak. De iphone X is daarnaast uitgerust met een nieuw OLED-scherm en een dubbele achtercamera. De dubbele achtercamera beschikt over een betere optische beelstabilisatie en is – in tegenstelling tot andere iPhones – beter te gebruiken bij weinig licht.

 

Bent u van plan de iPhone X te bestellen? Kijk dan nu op telefoonhoesjes-paradise voor een beschermt en goedkoop hoesje om uw huidige mobiel te beschermen tot de iPhone X leverbaar is

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/