Een badkamer is meestal het eerste to do puntje op de lijst wanneer je een nieuw huis koopt of een huis verbouwt. Dagelijks moet je je er wassen en verzorgen, dus een badkamer die volledig in orde is, is erg belangrijk voor je persoonlijke hygiëne. Door de vele nodige sanitaire voorzieningen is een badkamer installeren niet bepaald goedkoop, daarmee komt het dat er niet snel voor gekozen wordt om een nieuwe badkamer te laten installeren. Toch kan het dat je eens aan vernieuwing toe bent of je badkamer een upgrade kan gebruiken. Hoe kan dat dan op een goedkopere manier?

 

Geef de tegels een opknapbeurt

Zonder dat je het zelf snel merkt, komt er meer en meer aanslag op de tegels en gaan de voegen ertussen verkleuren. Hierdoor kan je badkamer er een heel pak slechter gaan uitzien zonder dat je de oorzaak kan aanduiden. Maar de badkamertegels schoonmaken met een speciaal product kan ze weer helemaal laten opleven. De aanslag gaat eraf en ze krijgen hun mooie glans van in het begin terug. Daar bovenop nog de voegen schoonmaken met een voegenset, zorgt ervoor dat de badkamer weer als nieuw oogt.

 

Het zit in details

Door alleen al enkele details in de badkamer te veranderen, kan je van je badkamer een heel andere ruimte maken. Verander bijvoorbeeld de kranen en de kastdeurknoppen, door hierin voor een andere stijl te kiezen, kan je hele badkamer van stijl veranderen. Als je ook wat kleine decoratie spulletjes hieraan aanpast, wordt het helemaal af.

 

Kijk eens in de spiegel

In badkamers staan meestal grote spiegels en die spiegels bepalen voor een groot deel hoe je de ruimte ervaart. Door andere spiegels te plaatsen, bijvoorbeeld met een rand rond of een grote spiegel waar je je outfit in kan checken, zal je de ruimte er optisch heel anders laten uitzien.

https://www.voegxpert.nl