Fgenet
Shopping / Home and Garden

De beste trampoline voor jouw tuin

Als je een trampoline wil kopen, kan je je afvragen: wat is de beste trampoline? Wel, er zijn verschillende soorten en maten, dus afhankelijk van jouw wensen kan jij de juiste trampoline vinden.

Een ronde standaard trampoline kan je vinden in een wijde variatie aan maten. De kleinste is er een met diameter 183-213 cm, zo zijn er nog zes tussencategoriën tot de grootste maat, dit is een trampoline van 457-480 cm. De grootste maat zijn de grootste trampolines die er gemaakt worden voor de retail markt, ze zijn goed geschikt om met meerdere op te spelen en om salto’s te oefenen zonder er vanaf te kunnen vallen. Alle trampolines zijn van uiterst goede kwaliteit en voldoen aan de sterkste veiligheidseisen.

Daarnaast zijn er ook rechthoekige trampolines. In Nederland worden truinen steeds kleiner en strakker, een rechthoekige trampoline is dan een goede keuze, ze nemen minder plaats in den een ronde trampoline en passen goed in moderne tuinen met strakke lijnen. Ook deze bestaan er in verschillende afmetingen.

Ook ingraaf trampolines winnen aan populariteit. Ze zijn speciaal ontworpen om in te graven en zijn zo minder prominent aanwezig in de tuin. Ook zijn ze veiliger omdat ze, uiteraard, korter bij de grond zijn. Ze steken nog steeds 20-30 cm boven de grond uit, dit omdat de lucht die tijdens het springen onder de grond wordt verzameld anders niet vrij kan.

Dan is er ook een flat ground trampoline. Ook deze trampoline wordt ingegraven, maar in tegenstelling tot de ingraaf trampolines, komt een flatground trampoline niet boven de grond uit, ze is gelijk met het grasvlak. Dat kan door nieuwe technologiën die het mogelijk maken dat de lucht tijdens het springen de trampoline toch kan verlaten. Ook beze is beschikbaar in verschillende afmetingen.

Nu je deze kennis hebt, kan je nadenken wat voor trampoline het best in jouw tuin zou passen.

https://www.trampolines.nl