Fgenet
Shopping / Home and Garden

Wisa installatiematerialen en inbouwreservoirs

Op het moment dat Wisa een bescheiden feestje organiseerde omdat het bedrijf het 150 jarig bestaan viert, werden ook een aantal zeer interessante producten op het gebied van sanitaire installatie- en inbouwreservoirs voor het toilet of de badkamer geïntroduceerd. Belangrijke ontwikkelingen die, vanuit de klantervaring en vraag uit de markt, al snel op domotica ter verhoging van het comfort voor de woning thuis gaan lijken. Dit vanwege de invoering van elektronica in de badkamer en toilet, terwijl ook de duurzaamheid in algemene zin natuurlijk een essentiële rol voor de sanitaire en installatieproducten speelt. Omdat de Wisa installatiematerialen en inbouwreservoirs voor het toilet en de badkamer het leven aangenamer en gemakkelijker moeten maken ontwikkelde het Nederlandse bedrijf onder andere een serie “Eos” elektronische bedieningspanelen voor het inbouwreservoir, welke contactloos via infrarood bediend kunnen worden. Een moderne draadloze koppeling tussen de gebruiker en de Wisa inbouwreservoirs. Bovendien is dit bedienpaneel een sieraad voor ieder toilet of badkamer.

Wisa inbouwreservoirs met digitale functies

Comfortabel en hygiënisch spoelen vanuit het Wisa inbouwreservoir door middel van moderne draadloze techniek. Door er naar toe te lopen wordt het bedienpaneel geactiveerd en de knoppen op het bedieningspaneel worden langzaam verlicht. Met een gebaar wordt de spoeling gestart en het wandcloset met een gering waterverbruik doorgespoeld. Het licht kan ingesteld worden op verschillende kleuren, net zoals de hoeveelheid water bij het doorspoelen. Middels een app kunt u dit ook op afstand regelen en instellen. Mocht er geen stroom achter het inbouwreservoir aanwezig zijn dan kan dit worden opgelost met een uiterst kleine stroomopwekker die met een waterrad de beweging van het water omzet naar een generator. Het Wisa inbouwreservoir uitgerust met dit moderne bedieningspaneel is dus erg vooruitstrevend op de punten van moderniteit en duurzaamheid. Een verbinding van functionaliteit en aangenaam gebruiksgemak in het toilet of de badkamer. Het Tronic bedieningspaneel kan eenvoudig worden aangebracht en past op elk Wisa XS inbouwreservoir. Ook het achteraf nog monteren van dit moderne bedienpaneel op uw Wisa XS inbouwreservoir is mogelijk.

Design bij u thuis

Een dergelijke complete set van inbouwreservoir en bedieningsplaat geeft zowel de kleine ruimte van het toilet alsook de badkamer, een extra cachet. Verleen dus de badruimte of het gastentoilet bij u thuis ook deze luxe en stijl met een Wisa inbouwreservoir met een EOS bedieningspaneel. Alle materialen zijn hoogwaardig en bieden kwaliteit voor jaren probleemloos gebruik en tevreden gebruik. Niet alleen geschikt voor het toilet of de badkamer in uw eigen interieur maar ook voor restaurants en hotels. Meer informatie over het Wisa Eos bedieningspaneel met infraroodtechniek vindt u op hier.