Fgenet
Shopping / Home and Garden

Wat zijn de kosten van een etagevloer?

De totale kosten van een etagevloer zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk aan het vloeroppervlakte en de overspanning die nodig is voor uw ruimte. Het aantrekkelijke van een etagevloer is dat uw de kosten van een etagevloer binnen twee jaar terug verdient. Dit maakt het een zeer aantrekkelijke optie om de beschikbare vierkante meters van uw magazijn of bedrijfspand te verdubbelen. Dit is ook precies de reden waarom een etagevloer in vrijwel iedere branche wordt toegepast.

Voordelen etagevloer

De etagevloeren van Nolte zijn maatwerk. Een vloer wordt zo gemaakt dat deze voor iedere situatie geschikt is. in de toekomst uitbreiden? Geen probleem, u kunt de etagevloer heel gemakkelijk uitbreiden of demonteren. Iedere vloer beschikt over een CE-keurmerk en de veiligheidseisen die zijn vastgesteld. Nolte kan een etagevloer volledig laten aansluiten op uw huisstijl, de vloeren zijn in alle RAL kleuren leverbaar!

Factoren kosten etagevloer

Zoals eerder benoemd zijn de kosten van een etagevloer afhankelijk van verschillende aspecten. Het materiaalsoort is bijvoorbeeld van belang. Er zijn goedkopere en duurdere houtsoorten die gebruikt kunnen worden voor de vloer. En wat te denken van het draagvermogen van de vloer? Bij Nolte krijgt iedere klant waar hij/zij om vraagt. Maatwerk is het specialisme van dit bedrijf. Dankzij de korte terugverdientijd van een etagevloer is het een veel goedkopere oplossing dan een verbouwing of verhuizing.

Ook profiteren van de voordelen?

Vele branches gingen u voor en hebben gekozen voor een etagevloer. Wilt u ook genieten van de vele voordelen die deze vloer met zich meebrengt? Wacht dan niet langer en neem contact op. De medewerkers van Nolte staan altijd klaar om u te voorzien van advies!

https://www.etagevloeren.nl/