Wanneer je speelgoed of kinderkleding koopt, wil je deze graag goed kunnen bekijken. Heeft het wel het goede model, kleur en grootte die je wilt? Past het wel goed bij je babykamer? Als je speelgoed en dergelijke op websites koopt, is het dan ook belangrijk dat deze goede foto’s hebben. Op Jut en Juul kun je alle producten die ze hebben goed bekijken, zodat je zeker weet je krijgt wat je ziet. Alle foto’s zijn scherp en hebben een uitgebreide beschrijving. Hierdoor weet je precies wat je bestelt.

 

Bedenktijd

Alle kinderkleding, baby kleding en overige producten van Jut en Juul zijn dus goed te bekijken. Daarnaast heb je een bedenktijd van wel 14 dagen. Mocht de baby kleding die je hebt aangeschaft toch niet goed passen, stuur het dan dus gerust terug. Een baby moet lekker vrij kunnen bewegen en niet gehinderd worden door kleding. Ook als een kind wat ouder wordt en begint te lopen, moet de kleding perfect zitten. Hierdoor worden ze niet gehinderd in hun ontwikkeling. Als je een kledingstuk gekocht hebt, pas het dan je kind aan. Mocht het niet gewenst zitten, dan kun je het dus gerust terugbrengen en een ander artikel bestellen.

 

Passend speelgoed

Ook speelgoed moet goed passen bij het kind. Sommige kinderen zijn helemaal weg van knuffels, terwijl andere kinderen liever actief speelgoed hebben. Niet elk kind kan goed overweg met elk type speelgoed. Wanneer je kind toch liever een ander stuk speelgoed heeft, kun je dit ook ruilen. Hierdoor zal je kind de speelervaring krijgen die hij of zij verdient.

 

Iedereen is welkom!

Niet iedereen heeft evenveel te besteden. Dit begrijpt Jut en Juul heel goed en speelt hier dan ook op in. Naast het gebruikelijke assortiment, zijn er altijd spullen voor in de babykamer, speelgoed en andere producten in de uitverkoop. Hierdoor is Jut en Juul voor iedereen geschikt.

 

https://www.jutenjuul.nl/