Fgenet
Shopping / Home and Garden

Metalen buizen en fittingen van kwaliteit

 

Gaat u het klussen weer oppakken? Goed idee! Uw huis heeft zo nu en dan behoefte aan renovatie. Tevens stijgt de waarde weer van uw stulpje. Wanneer u zelf aan de slag gaat wilt u natuurlijk een shop waar u metalen buizen en fittingen van goede kwaliteit kunt aanschaffen. Bij het verbouwen van uw badkamer wilt u het liefst bij één webshop uw metalen buizen, koperen buizen voor de waterleiding, muurplaat, eindstop en diverse knellen en fittingen kopen. Wij kunnen u daarom blij gaan maken, de Loodgietshop maakt het mogelijk. Een ruime keuze uit een gevarieerd assortiment voor muurplaten, koperen buizen, soldeer fittingen en nog veel meer. Daarnaast hebben wij een klantenservice waar u met al uw vragen terecht komt over het installatiemateriaal, zoals een metalen buizen en verlopen. Kijk gerust rond en beslis dan waar uw keuze valt.

 

Metalen buizen en fittingen voor weinig geld

Ook knel fittingen behoren tot het assortiment van de Loodgietshop. Bij het aanleggen van een nieuwe metalen sanitair buis wilt u zo weinig mogelijk knelfittingen gebruiken. Het liefst worden de koperen en metalen buizen achter de wanden verwerkt. Wanneer u toch besluit een knel fitting te willen kopen voor een metalen buis die wél binnen het zicht ligt, dan is het om even verder te lezen. Materialen zoals een knel sok, een knel met buitendraad of binnendraad, eindstop of muurplaat komen hierbij van pas. In het geval van leidingverwerking achter de wanden is het een goed idee om soldeerfittingen te gebruiken. Hier levert de loodgietshop bijvoorbeeld een T-stuk, hoekstuk of rechte verbinding. Aangezien dit buiten zicht ligt en men er niet meer bij kunt wordt het gesoldeerd.

 

De webshop voor metalen buizen en fittingen

Bent u als particulier op zoek naar metalen buizen en fittingen? Laat u dan vooral adviseren door een van onze kenners. Koop gelijk de goede materialen! Wij zijn telefonisch dagelijks bereikbaar. Ook voor ondernemers staan wij open voor een gesprek.