Fgenet
Image default
Shopping / Home and Garden

Gebruik Woodies schroeven als je gaat klussen met hout

Gebruik Woodies schroeven als je gaat klussen met hout

 

Als je gaat klussen heb je soms dingen nodig die je niet zo maar in huis heb. Dan moet je of even naar de winkel of, als het niet zo veel haast heeft, kan je het bestellen. Dat is erg gemakkelijk en veilig, nu zeker tijdens de corona tijd. Zo hoef je niet onnodig je huis uit en kan je toch lekker klussen. Kijk dan wel een paar dagen van te voren wat je precies nodig heb en wat je moet bestellen. Je wil namelijk niet halverwege nog een paar schroeven moeten bestellen omdat je die was vergeten. Over schroeven gesproken. Als je goede, maar goedkope schroeven zoekt moet je eens kijken naar Woodies schroeven.

Woodies schroeven zijn van A-kwaliteit en ze zijn ook niet duur. Er zijn veel verschillende schroeven verkrijgbaar. Het ligt er net aan waar je ze voor nodig heb. Een paar voorbeelden zijn cilinderkop schroeven, potdekselschroeven, scharnierschroeven, verzinkte voldraad schroeven en nog veel meer. Ook zijn er assortimentskoffers van Woodies beschikbaar om alle verschillende schroeven in te doen en te ordenen.

Andere voordelen van Woodies schroeven zijn dat de schroeven een scherpe punt hebben waardoor ze sneller in het hout zitten en het hout kunnen vastgrijpen. De freesribben onder de koppen van de schroeven zorgen ervoor dat de schroeven beter in het hout verzinken. Schachtribben zorgen er dan weer voor dat de schroef makkelijk in het hout kan draaien.

De Woodies cilinderkoppen kan je het best gebruiken als balkdragers. De cilinderkoppen hebben namelijk een volle draad. De kop kan goed op het materiaal blijven wat heel handig is bij balkdragers. Wanneer de kop niet in het materiaal verzinkt, kan je schade aan de metalen houtverbinder voorkomen. De schroef heeft een extra diepe indruk voor extra grip en de speciale punt zorgt ervoor dat je niet hoeft voor te boren.

De Woodies schroeven zijn dus erg handig om mee te gaan klussen.

https://www.bnvtools.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een betaalbaar zwembad?

Snel en eenvoudig je auto verkopen

Het huis een luxueuze uitstraling geven