Met de aanschaf van een eiken vloer haal je werkelijk een parel in huis. Het is allereerst een lust voor het oog, het ruikt bijzonder lekker en het klinkt goed wanneer je erop loopt. Wanneer je besluit om je huis te voorzien van een eiken vloer dan krijgt je huis daarmee automatisch een authentieke romantische en stijlvolle sfeer. Het geeft gewoon blijk van een goede smaak. Op een gegeven moment sta je niet meer raar te kijken van de uitgelaten reacties van gasten op deze prachtige vloer. Toch bestaan er nogal wat misvattingen over de eiken vloer. De mogelijkheden en toepassingen zijn ongekend. Zo kan je werkelijk alle kanten op, wanneer het gaat om kleur, dikte, prijsklasse en het type eiken vloer. Hout is een organisch en levend materiaal. Het dient dan ook bewerkt, beschermd en onderhouden te worden. Een andere misvatting is dat houten vloeren enorm duur zijn. Een specialist op het gebied van houten vloeren is Bax Houthandel.

 

Eiken vloer bij Bax Houthandel

Bax Houthandel is een specialist op het gebied van de eiken vloer. Om eerst terug te komen op het aspect prijs, is het goed om te weten dat Bax Houthandel haar producten zelf produceert en verkoopt. Dat betekent dat de prijs niet wordt opgedreven door tussenhandelaren die in feite niks toevoegen aan het product. Ook koopt Bax Houthandel direct in bij de bron in het land van herkomst. Dit alles zorgt ervoor dat Bax Houthandel kwalitatief hoogwaardige producten levert tegen een zeer lage prijs. Bax Houthandel heeft in Barneveld haar productie gedeelte met showroom. Het is dan ook zeer de moeite waard om deze te bezoeken. Het zal je direct opvallen dat je hier met vakmanschap en en kunde te maken hebt. Laat je informeren en adviseren door Bax Houthandel. Zij denken mee aan een geschikte oplossing die past bij jouw situatie en budget. Voor een eiken vloer moet je zijn bij Bax Houthandel.

 

Verkooppunten

Naast de showroom en productielocatie, kan je voor je eiken vloer terecht op 3 andere locaties. Dat zijn Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer. Bezoek ook eens hun website voor het opdoen van ideeën en inspiratie. Je zal versteld staan over de mogelijkheden van een eiken vloer.