Fgenet
Image default
Shopping / Home and Garden

Dozen van de Dozenhal in België

Dozen van de Dozenhal in België kopen? Dat kan! Wij zijn in ieder geval de beste keuze, want de Dozenhal heeft de grootste voorraad kartonnen dozen in heel België! We zijn er vrij zeker van, want er zijn weinig andere bedrijven die durven te beweren dat ze meer dan 2500 formaten op voorraad hebben die de volgende dag al geleverd kunnen worden. En dat wanneer de klanten vandaag bestellen! Kijken of we de doos hebben die u nodig heeft is zeer makkelijk. Op onze website zit een zoektool waarmee u alleen de gewenste afmetingen van de dozen hoeft in te voeren, en het aantal wat u nodig heeft. Dan gaat het algoritme in onze voorraad kijken, en geeft meteen een aantal resultaten voor dozen die niet precies voldoen aan uw vereisten, maar er genoeg in de buurt komen. 

Kartonnen dozen van de Dozenhal in België

U heeft de kartonnen dozen die u nodig heeft gevonden in de voorraad van de Dozenhal in België! Misschien juist niet, maar dat is geen probleem. Wij maken gewoon dozen voor u op maat. In beide gevallen kunt u een offerte aanvragen. Deze offerte proberen we binnen één werkdag voor u klaar te hebben, zodat we de dozen de volgende dag, wanneer u de offerte heeft ondertekend, meteen naar u kunnen sturen. Met ons eigen transport komen de dozen dan super snel aan, omdat onze eigen chauffeurs ervoor zorgen dat de bestelling goed verloopt. 

Kartonnen dozen voor van alles en nog wat

Kartonnen dozen zijn voor een heleboel verschillende toepassingen te gebruiken, en wij verkopen ze voornamelijk in grote partijen voor onze klanten. Wanneer u verzenddozen zoekt voor uw webshop, of het opslaan van producten in magazijnen zit u bij de Dozenhal goed. Online zijn onze dozen eenvoudig te bestellen via onze zoektool, en doordat we zo’n grote voorraad hebben zijn we meestal in staat om ze bijna direct te leveren. De Dozenhal is al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner in het inkopen van nieuwe en gebruikte dozen, en we zijn u graag tot dienst.