‘It’s the most wonderful time of the year’. Voor velen van ons is dit waar. Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat kerstmis voor de deur staat! Langzamerhand begin je overal kerststukjes, lichtjes en kleine kerstmannetjes te zien. Winkels beginnen met de verkoop van hun kerstlijn. En de doorgewinterde kerstfans onder ons zijn al begonnen met het plaatsen van de eerste decoraties. Maar dat is niet genoeg. Wanneer je een echte kerst fanaat bent, wil je overal de vreugde van kerst met je mee brengen. Dat kan ook! Fashion wordt door kenners omschreven als een manier hoe je je kunt uitdrukken. Buiten dat het je beschermt van de elementen, is het dus ook een manier om te laten zien wie jij bent, waar je voor staat of simpelweg wat jouw stemming is op dat moment. In december kun je zo dus ook laten zien dat je blij bent dat het bijna zo ver is.

 

Er zijn verschillende manieren hoe je je outfit kunt aanpassen. Als je het subtiel wilt houden kun je gaan voor leuke kerstsokken. Die kun je ook bijna overal halen, dat is wel zo makkelijk. Maar je kunt het ook grootschaliger aanpakken. De grote versie van kerstsokken is een kersttrui. Wanneer je je zo kleed ben je gelijk een echte kersttrui man of vrouw. Maar dat doet er niet toe, waarom zou je je innerlijke blijdschap niet willen delen? Zo een ugly christmas sweater staat hartstikke leuk en is ook gemakkelijk te combineren. Een kersttrui staat leuk op een spijkerbroek of een zwarte broek, zo kan de trui de statement piece van de outfit zijn. Maar ook op een rokje is het erg leuk. Als je het wat zakelijker en formeler wilt houden kun je er altijd nog een colbertje overheen doen.

 

Uiteindelijk is het helemaal aan jou wat je draagt en hoe je kerst viert. Als jij er vrolijk van wordt om een trui te dragen, dan doe je daar niemand kwaad mee. Vrolijk kerstmis!

 

https://www.uglyxmas.be/be_nl/