Op reis gaan is bijna altijd een leuk vooruitzicht. Misschien ga je voor een paar weken op vakantie of je bent iemand die wel wat vaker op zakenreis gaat. Soms heb je familie of vrienden die je komt uitwuiven of je neemt een taxi om naar Schiphol te gaan. Anderen kiezen om met hun eigen auto te gaan. Maar waar laat je je auto dan? Gelukkig zijn er manieren om je auto veilig bij Schiphol te parkeren: P1, P2 en P3 parking.

Bij P1 en P2 kan je lang parkeren. Je kan daar vanaf minimaal 3 dagen parkeren en dit is voor mensen die dicht bij Schiphol willen zijn. Denk maar aan mensen die veel bagage hebben en deze niet lang willen dragen. Verder wordt je auto overdekt geparkeerd. Het is belangrijk om vooraf een reservering online te maken, want het kan best druk worden. Vooral tijdens de vakantie.

Dan heb je P3 en dat is voor kort en lang parkeren. Je kunt je auto vanaf twee dagen en langer daar parkeren. Deze parkeerplaats is, in tegenstelling tot P1 en P2, niet dicht bij Schiphol. Gelukkig gaat er om de 10 minuten een snel bus naar de terminaal. Bagage komt niet mee met de snel bus. Die kun je vooraf bij de speciale Drop-off zone afgeven voordat je je auto gaat parkeren. Hier wordt je auto jammer genoeg niet overdekt geparkeerd, maar er zijn wel medewerkers daar die een oogje in het zeil houden en ook zijn er beveiligingscamera’s aanwezig. Hier is online reserveren niet verplicht, maar als je wel eentje plaatst is de prijs goedkoper.

Bij Schiphol parkeren is best een makkie dus. Zo kun je zorgeloos op reis gaan wetend dat er op je auto wordt gelet.

http://www.goedkoopparkerenschiphol.eu