Fgenet
Groothandel

Uw grasmat in een oogwenk gemaaid met een John Deere zitmaaier

Als u een John Deere zitmaaier wilt gaan aanschaffen, zijn er veel verschillende zitmaaiers waar u uw keuze uit kunt maken. Zo beschikken de meeste zitmaaiers over een opvangbak, maar kunt  u ook kiezen voor een zij uitworp. Verder heeft het maaidek een variabele breedte, dit loopt van zo’n 80 cm tot wel 137 cm. Het is erg afhankelijk van de grootte van uw grasmat en het aantal obstakels wat u tegenkomt tijdens het maaien wat een fijne breedte is. Voor een kleinere oppervlakte werkt het fijn met een klein maaidek en een wendbare machine.

 

Met een machine van John Deere haalt u kwaliteit in huis

John Deere is een bekend merk met een lange historie. Sinds de oprichting in 1837 hebben zij talloze machines voor de land- en tuinbouw ontworpen. En met zoveel jaar ervaring kunt u er natuurlijk op rekenen dat zij niets anders leveren dan kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat John Deere is uitgegroeid tot een zeer populair merk voor zowel land- als tuinbouw. Ook aan de ontwikkeling van de zitmaaiers van John Deere wordt de grootste zorg besteed. Zitmaaiers van John Deere staan voor geavanceerde technologie, innovatieve ontwikkelingen en een ultieme maai ervaring.

 

Bij De Kock Machines heeft u ruime keuze aan zitmaaiers

Een dynamisch familiebedrijf waar gastvrijheid en service voorop staan, dat is waar u bij De Kock Machines in Lienden op kunt rekenen. Zij hebben een ruim aanbod aan zitmaaiers, zowel van John Deere als van andere merken. Bent u op zoek naar een goede zitmaaier? Dan bent u hier dus zeker op de juiste plaats. Als u langsgaat kunt u rekenen op deskundig advies en is het uiteraard mogelijk om een proefrit te maken op de verschillende modellen. Niet alleen voor zitmaaiers, maar ook voor duw- of robotmaaiers, landbouwtractoren en tal van andere machines is dit het juiste adres.

https://dekockmachines.nl