Fgenet
Image default
Groothandel

Doe beroep op deze horeca leverancier in West-Vlaanderen

Bent u professioneel werkzaam in de horecasector en bent u op zoek naar producten van de allerbeste kwaliteit? Zoek niet langer en neem een kijkje op de website van Biervliet Freez Center bvba in Diksmuide. Zowel hoogwaardige diepvriesproducten, non-food artikelen en verse voeding behoren tot hun expertise. Heeft u een specifiek product in het achterhoofd? Of wilt u eerst even de opties bespreken? Lees hieronder verder en ontdek de aanpak van deze horeca leverancier in West-Vlaanderen.

Betaal enkel de laagste prijzen binnen de branche

Bij Biervliet Freez Center bvba, gevestigd in Diksmuide, betaalt u de laagste prijs binnen de branche. Doordat het bedrijf lid is van AZ-food horecagroep, zijn ze in staat om te onderhandelen met de leveranciers en partners waar ze mee samenwerken. Neem meteen een kijkje in het aanbod aan kwalitatieve producten aan een betaalbare prijs. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar smakelijke apero hapjes om te serveren in uw zaak? Heerlijke dranken of desserts? Deze horeca leverancier in West-Vlaanderen heeft vast wat u zoekt. Laat uw bestelling leveren of ga ze zelf ophalen in het magazijn te Diksmuide.  

Plaats een bestelling in enkele klikken

Bent u gevestigd in West-Vlaanderen, dan zorgt deze onderneming ervoor dat u dagelijks producten van de beste kwaliteit aan huis krijgt geleverd. Bent u werkzaam in de buurt van Gent of Meetjesland, dan kunt u twee keer per week rekenen op de diensten van deze horeca leverancier in West-Vlaanderen. Indien u graag meer wilt weten over de bestelprocedure, de leveringsmogelijkheden of gewoon het bedrijf zelf, dan kunt u natuurlijk even contact opnemen met een van de medewerkers. Contacteer ze snel even via telefoon of via het online contactformulier voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook meteen een bestelling doorgeven. De contactinformatie van deze horeca leverancier in West-Vlaanderen kunt u eenvoudig terugvinden op de website.  

https://site.freezcenter.be/