Fgenet
Image default
Groothandel

Bij deze kunststof groothandel word je volledig in de watten gelegd

Cuprochimique uit Aalst is veel meer dan een kunststof groothandel alleen. Ze leveren platen, staven en profielen in verschillende materialen, zoals non-ferro metalen, inox en technische kunststoffen. Deze kunnen ze vervolgens eerst voor je afwerken door ze op maat te snijden of ze van een kleur of ander decoratief effect te voorzien. Het is ook mogelijk om je platen in een bepaalde vorm aan te laten leveren, kant-en-klaar voor gebruik. Ze leveren dus zowel standaard- als maatwerk en regelen zelfs de distributie voor je, mocht je dat willen. Bij deze aluminium- en kunststof groothandel worden zowel particulieren als bedrijven echt in de watten gelegd en helpen ze je van jouw project een meesterwerk te maken.

Verschillende diensten

De materialen die deze kunststof groothandel levert zijn messing, koper, brons en aluminium, inox en verscheidene technische kunststoffen, zoals polyethyleen, polycarbonaat, schuim pvc en ertalon. Deze leveren ze aan in standaardafmetingen, als staaf-, profiel- of plaatvorm of met afmetingen en een vorm die jij zelf doorgeeft. Vervolgens kun je dit product laten afwerken door het in een RAL kleur te laten coaten of door het te laten anodiseren. Met meer dan 700 aluminium profielen die allen op technische- en decoratieve manier geanodiseerd kunnen worden is er keuze genoeg. Deze producten leveren ze vervolgens in Noord-Frankrijk, België en Zuid-Nederland.

Levering op jouw aangegeven tijdstip

Ook de levering van de materialen heeft Cuprochimique in eigen beheer. Op bepaalde dagen komen ze in bepaalde regio’s met hun eigen chauffeurs. Is dat voor jou niet snel genoeg, dan werkt deze kunststof groothandel uit Aalst ook met externe transportbedrijven die jouw materialen sneller kunnen leveren. Op die manier zijn ze bijzonder flexibel en kunnen ze aan de meeste eisen voldoen. En aangezien de aangeboden diensten grotendeels in eigen beheer worden uitgevoerd, ontvang jij gegarandeerd kwaliteit, van het moment dat je bestelt tot je tevreden het resultaat bewondert.

https://www.cupro.be/