Fgenet
Image default
Groothandel

Auto import vanuit Duitsland

Als u een auto wilt kopen, is het een goed idee om dit vanuit een ander land te doen. Zo kan u heel wat kosten besparen. Dit kan door bijvoorbeeld een auto te kopen vanuit Duitsland. Als u een auto koopt in het buitenland en een partner zoekt voor de import in België, stellen wij u graag Trex Cars voor. Dat is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de import van wagens van verschillende EU-landen. Ze helpen u verder van a tot z. Dat houdt in dat ze zaken zoals het transport regelen, samen met u de verzekeringen bekijken en u ook uiteraard bijstaan in de keuze van uw wagen en waar u het beste uw wagen kunt aankopen. Met dit bedrijf kan u een auto kopen vanuit Duitsland en de import in België regelen zonder stress of zorgen!

Deze experts helpen u met de import van uw auto

Voor u auto de import regelen in België, dat gebeurt in zeven stappen als u zich aansluit bij deze kenners. Zo kan u gemakkelijk een auto kopen vanuit Duitsland, of een ander EU-land. Ze starten eerste met het zoeken van uw auto. Daarna contacteren ze de verkoper. Vervolgens doen ze een voertuigcontrole, om ervoor te zorgen dat er zeker geen schade aan de wagen is. Wat er volgt is het sluiten van de deal. Daarna regelen ze het transport en doen ze de preregistratie. En als laatste stap gaan ze naar de keuring voor u.

Reken op deze kenners van import van wagens

Op deze kenners, die heel wat ervaring hebben met het importeren van wagens, kan u vast en zeker rekenen. Aarzel dus niet eens bij hen langs te gaan of hen te contacteren. Ze luisteren vast en zeker geduldig naar uw verhaal, uw wensen en uw noden. Van daaruit gaan ze dan voor u aan de slag! Zij zijn, als u het ons vraagt, dé experts als u een auto wilt kopen vanuit Duitsland en u nog een partner zoekt om alles qua import te regelen in België.