Fgenet
Image default
Groothandel

Vlaslemen en andere tuinbenodigdheden aanschaffen nabij Mechelen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u tuinbenodigdheden nabij Mechelen kunt aanschaffen? Dan zit u goed bij Spoelders. Wat u ook nodig heeft, deze aanbieder heeft het. Wilt u bijvoorbeeld vlaslemen voor de paardenstal kopen? Dit bedrijf biedt u een ruim aanbod aan van stalbedekking, geschikt voor de klant. Daarnaast staat kwaliteit bij deze aanbieder ook hoog in het vaandel. En ze bieden ook nog een scherpe prijzen aan.

De voordelen van vlaslemen

Als je vlaslemen en andere tuinbenodigdheden wilt gaan kopen nabij Mechelen, wilt u natuurlijk de voordelen weten. Vlaslemen heeft namelijk een hele boel voordelen. Het is een uitstekend materiaal voor bodemdekking van stallen en is daarnaast ook nog eens 100% plantaardig en comfortabel voor de dieren. Ook heeft het een hoog absorptievermogen, deze is namelijk veel hoger dan dat van stro. Dan nog een ander voordeel. Vlaslemen draagt bij aan de vermindering van mestafval. Het is namelijk makkelijk en snel om milieuvriendelijk compost van te maken. Kom snel langs in Mechelen om al uw tuinbenodigdheden te kopen!

Verschillende varianten verkrijgbaar

Mocht u vlaslemen willen kopen, dan verkoopt Spoelders verschillende varianten. Ook als u op zoek bent naar een gewone bodembedekker kunt u bij deze aanbieder terecht. Ze verkopen dan onder meer:

  • Koolzaadstro
  • Queenspan houtvezelfs
  • Vlaslemen Horse Bedding
  • Horse Pellets Excelent

Plan een bezoek aan deze winkel

Kom snel langs nabij Mechelen, want de experts van deze aanbieder staan voor u klaar om u persoonlijk advies te geven bij het kopen van tuinbenodigdheden. Op de website vind u de collectie van deze aanbieder, maar als u langs komt in Hombeek ziet u het gehele en actuele aanbod. Ook als toeleveringsbedrijf bieden ze u verschillende producten aan. Kom snel langs en ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen in de land- en tuinbouwsector. Of raadpleeg natuurlijk even de contactgegevens op hun website.

https://www.spoelders.be/nl/home