Fgenet
Image default
Beauty en verzorging

Ecologische kleding vind je in deze concept store in Essen, Antwerpen

SOFlien is opgericht door Evelien om mensen mee te nemen in de wereld van het bewust consumeren. Ze wilt producten verkopen die je écht kan gebruiken en massaproductie tegengaan. ‘Shop eerlijk en bewust’ is het motto waar zij voor gaat met als resultaat een garderobe te krijgen die goed zijn voor jou en voor de planeet. Ze helpt in haar concept store in Essen, Antwerpen haar klanten graag met eerlijk advies van ecologische kleding om op deze manier miskopen te kunnen vermijden. Zo is haar klant en ook zijzelf steeds gelukkig.

De kernwaarden waar ze in geloven

Alle producten die SOFlien aanbiedt zijn secuur geselecteerd op basis van drie kernwaarden. Die waarden zijn simple, clean en fair. Doordat Evelien alle producten zelf persoonlijk test en screent is er de zekerheid dat het kwalitatieve ecologische kleding is die ze verkoopt in Antwerpen. Bovendien zal ze nooit haar keuzes maken op basis van een label, merknaam, marge of hype.

Simple, clean and fair

‘Simple’ staat voor een minimalistische levensstijl. Door enkel te kopen wat JIJ echt nodig hebt, heb je de sleutel gevonden tot een duurzamer leven. ‘Clean’ is de term voor het gebruik van zuivere ingrediënten. Deze zijn zowel voor jou als voor onze planeet gezond. ‘Fair’ belooft dat er voor jou een eerlijke prijs en voor de productieketen een eerlijk loon tegenover staat en dat de producten ook daadwerkelijk doen wat ze beloven.

Ontdek het aanbod aan ecologische kledij

In haar concept store brengt Evelien haar passies voor cosmetica, geografie en de wisselwerking tussen mens en planeet samen in één overkoepelend geheel. Hiermee wilt ze vrouwen motiveren om minder, maar beter te consumeren en de impact van de consumptiemaatschappij op onze planeet verlagen. Ontdek in haar fysieke winkel in Essen, Antwerpen of via de webshop de ecologische kleding die jij aan jouw garderobe wilt toevoegen.

https://soflien.com/