Fgenet
Image default
Beauty en verzorging

Ga snel de nagelbenodigdheden van NeoNail bestellen

Met de nagelbenodigdheden van NeoNail, die u in enkele muisklikken kan bestellen bij het Nagelateljee, maakt u de mooiste nagels. In slechts een aantal stappen creëert u een volledig nieuwe stijl op uw eigen nagels of die van iemand anders. De producten van dit merk zijn nu eenmaal ideaal voor nagelstylistes van elk niveau. Laat uw creativiteit dus helemaal los door de nagelbenodigdheden bij deze speciaalzaak te bestellen.

Kies uit honderden producten van topmerken

Heeft u vaak dat uw kledij en nagels niet matchen? Dankzij de vele kleuren die NeoNail produceren, heeft u dit probleem niet langer. Bij de specialisten van het Nagelateljee vindt u elke kleur die u zich maar kan bedenken. Ook andere benodigdheden, zoals glitters en basisgels met speciale effecten, vindt u in hun online winkel terug. Zo zien uw nagels er elke keer opnieuw perfect uit. Bovendien kan u ze gratis laten leveren tot bij u thuis, als u voor minstens 99 euro aan nagelbenodigdheden bij hen bestelt.

Hoe gaat u te werk met de producten van NeoNail

Er zijn natuurlijk enkele stappen om de perfecte nagels te creëren. Zo begint u het best met de nagels te vijlen. Daarna plaatst u er een basislaag op met een van de vele gels die NeoNail hiervoor heeft ontwikkeld. Dan is het tijd om uw favoriete kleur uit te kiezen. Als u een speciale gelegenheid in het vooruitzicht heeft, kan u uiteraard altijd kiezen voor stijlvolle glitters. Naargelang het type van gel dat u kiest, moet u één of meerdere lagen aanbrengen.

Volg een opleiding om meer te weten te komen over deze producten

Bij het Nagelateljee vindt u heel wat meer dan de nagelbenodigdheden die u online kan bestellen. Zo bieden ze eveneens verschillende opleidingen aan. Wanneer u nog maar net begint, kiest u het best voor de basisopleiding. Heeft u reeds wat meer ervaring als nagelstyliste en kennen de klassieke nagelgels geen geheimen meer voor u? Dan hebben ze ook uitbreidende cursussen.

https://www.nagelateljee.be/