Fgenet
Image default
Beauty en verzorging

Nood aan borstchirurgie of uw oogleden laten liften?

In het gecertificeerd en professioneel team van Clinic 12B zitten enkele plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in borstchirurgie. U bent hier aan het juiste adres dankzij de jarenlange ervaring met borstvergrotingen en -verkleiningen, borstlifts en borstreconstructies. Als u een deskundige zoekt op het gebied van borstchirurgie of borstheelkunde, zit u goed bij dit team van chirurgen in Antwerpen. Aangezien elke persoon en situatie uniek is, krijgt u een persoonlijke behandeling op maat van uw wensen. Ook voor andere ingrepen zoals het laten liften van uw oogleden of gelaatsverjonging bent u meer dan welkom in Clinic 12B.

Wat zijn de mogelijkheden van borstchirurgie?

Er zijn een aantal verschillende vormen van borstchirurgie waarvoor u terechtkunt bij dit team van chirurgen in Antwerpen. Bij een borstvergroting of borstimplantatie worden prothesen ingebracht om extra volume te creëren. Bij een verkleining wordt dan weer volume weggenomen door het teveel aan vet- en klierweefsel te verwijderen en het resterende deel van de borst te herschikken tot een kleinere vorm. Bij een borstlift wordt de positie en vorm van de borsten hersteld door overtollige huid te verwijderen en het weefsel opnieuw te herschikken tot een stevigere contour. Bij een reconstructie van de borsten ten slotte, wordt de vorm, het volume én het aanzien van de borsten hersteld. Deze optie wordt meestal gekozen na een amputatie, een aangeboren afwijking, een ongeval of een ontwikkelingsstoornis.

Heeft u nood aan een andere ingreep?

Ook voor andere ingrepen kunt u terecht in deze kliniek, bijvoorbeeld om uw oogleden te laten liften. Naarmate u ouder wordt, neemt de stevigheid van de huid af en dat is ook het geval rondom de ogen. Dit kan invloed hebben op uw zicht maar het kan ook gewoon zijn dat u dit niet mooi vindt. Bij een ooglidcorrectie liften de chirurgen van Clinic 12B uw oogleden zodat uw vermoeide indruk verdwijnt en u een jongere blik krijgt als resultaat. Neem contact met hen op en ontdek wat ze nog allemaal voor u kunnen betekenen.

https://www.clinic12b.be/ooglidcorrectie