Fgenet
Image default
Beauty en verzorging

Het belang van het vinden van betrouwbare esthetische chirurgie in Gent

Het aantal mannen en vrouwen dat esthetische chirurgie in Gent ondergaat, is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid, omdat steeds meer mensen de intrinsieke voordelen van cosmetische verbetering omarmen. Een aantal favoriete behandelingen zijn onder andere botox, liposuctie, huidvernieuwing en een armlift. Als jij esthetische verbetering overweegt, of dit nu chirurgisch, lasergeassisteerd of injecteerbaar is, kies dan voor de kennis en ervaring bij Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie. Bij deze praktijk voor esthetische chirurgie in Gent kun je rekenen op klantvriendelijkheid, kennis, ervaring en een huiselijke sfeer.

De certificering van een chirurg

De certificering van een chirurg, gespecialist in esthetische chirurgie in Gent, is de beste indicatie van zijn of haar opleiding in een bepaald medisch of chirurgisch specialisme. Als je niet weet welke certificaten relevant zijn in jouw omgeving, neem dan contact op met de huisarts om informatie op te vragen. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken wanneer je Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie inschakelt. Hier hebben ze namelijk decennia aan ervaring en duizenden operaties achter de rug die garantie bieden op de kwaliteit. Tijdens een consult zul je inzicht krijgen in voor- en na-foto’s van patiënten die jou voor zijn gegaan.

Boek meteen een afspraak

De gecertificeerde chirurg gespecialiseerd in esthetische chirurgie in Gent van Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie staat nationaal bekend als toparts en doet er veel aan om hun werk in te zetten voor het goede doel. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van onderwijs binnen esthetische chirurgie en het voorzien van chirurgische missies in minder bedeelde delen van de wereld. Je kunt vertrouwen in de veelzijdige kennis die de chirurgen hebben op het gebied van het gezicht en het lichaam. Ook voor een aantal niet-chirurgische ingrepen, denk bijvoorbeeld aan ontharingen, botox, mesotherapie of vaatlaserbehandelingen, kun je vertrouwen in deze praktijk.