Fgenet
Image default
Groothandel

Oude Louvre deuren voor een authentiek interieur

Wilt u de authentieke Franse sfeer in huis halen, dan kiest u voor oude Louvre deuren. Het zijn unieke bouwmaterialen, die tijdens vele inkoopreizen worden ingekocht door Empire B.V. in Best om een tweede leven te krijgen in het interieur van nu. Ze dragen de sfeer met zich mee van een oud Frans landhuis en hebben de tand des tijds doorstaan met behoud van authentieke elementen. Bij Empire B.V. vindt u oude Louvre deuren in verschillende stijlen. Zo zijn er orangeriedeuren, paneeldeuren, deuren met glas of ijzerwerk en binnen- en buitendeuren in de Franse stijl.

Dit bedrijf biedt nog veel meer

Naast oude Louvre deuren koopt Empire B.V. andere oude bouwmaterialen, meubels en decoratie-items van vroeger in over de hele wereld. Het zijn unieke stukken, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Door deze items toe te passen in uw interieur, zorgt u voor een persoonlijke en karakteristieke uitstraling. Oude Louvre deuren zijn uitermate geschikt om warmte en sfeer toe te voegen aan uw woning. Denk daarnaast ook eens aan het gebruik van antieke verlichting of authentieke Franse spiegels. U vindt bij Empire B.V. items uit diverse stijlperiodes, zodat er voor ieder interieur wel iets moois te vinden is.

Bezoek de website en kom langs in de winkel

In de winkel in Best kunt u heerlijk rondlopen en de volledige collectie oude Louvre deuren bewonderen. Het is een bijzondere beleving om op uw gemak tussen al die mooie meubels en decoratie-artikelen van vroeger rond te lopen. Daarnaast kunt u ook op de website zien welke oude Louvre deuren er op dit moment beschikbaar zijn. U vindt er goede foto’s van alle oude bouwmaterialen en bijzondere items die in het assortiment te vinden zijn. Ook de Louvre deuren die binnenkort leverbaar zijn, staan al op de site. Natuurlijk kunt u altijd even bellen voor meer informatie. Wanneer u een speciaal item zoekt, houden de medewerkers graag hun ogen open tijdens de volgende inkoopreis.

https://www.empire-bv.nl/