Fgenet
Image default
Particuliere dienstverlening

In deze brillenwinkel nabij Genk vindt u gegarandeerd uw nieuwe bril

Dankzij een goede relatie met uw optieker, bent u zeker van een zorgeloze ervaring. Wanneer u op zoek bent naar een brillenwinkel in Hasselt, nabij Genk, moet u zeker eens langsgaan bij Bruninx Design Optics. Dit familiebedrijf heeft verschillende medewerkers in dienst die de juiste diploma’s hebben om een oogmeting uit te voeren. Kortom, u kan bij hen terecht voor alle stappen in de zoektocht naar een nieuwe bril.

Een brillenwinkel die zeker uw favoriete model in huis heeft

Wanneer u een nieuwe bril nodig heeft en niet meer zeker bent van de sterkte, kan u langsgaan bij deze brillenwinkel nabij Genk. Zij voeren een deskundige oogmeting uit waardoor u zeker met de juiste sterkte naar huis gaat. Dat is natuurlijk belangrijk wanneer u een bril koopt. Nu kan het ook zo zijn dat u zowel verziend als bijziend bent. In dat geval heeft u eigenlijk twee brillen nodig, die u dan moet afwisselen. Maar dankzij multifocale brillenglazen is dit afwisselen verleden tijd. Deze innovatieve glazen combineren twee verschillende sterktes in één brillenglas waardoor u zowel ver als dichtbij weer helder kan zien. Het is echter soms lastig om te gewennen aan deze glazen omdat u op een andere manier moet kijken. Daarom biedt deze brillenwinkel in Genk garantie op multifocale glazen aan. Dankzij deze garantie kan u de brillenglazen een maand lang uittesten. Indien u er niet aan kan wennen, bieden zij een kosteloze aanpassing of vervanging van de glazen aan. Deze service geniet u niet zomaar in elke brillenwinkel!

Laat uw multifocale bril over aan hen

Dankzij deze brillenwinkel in Genk kan u zonder zorgen overschakelen naar een bril met multifocale glazen. Op hun website kan u meer informatie vinden in verband met de garantie die ze aanbieden op brillenglazen en monturen. U vindt er ook het juiste adres en contactgegevens indien u met vragen zit. Ga er zeker eens langs wanneer u een nieuwe bril nodig heeft!

https://www.bruninx.be/brillenwinkel-genk