Fgenet
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze groothandel is dé expert voor uw vloer in laminaat

Als u interesse heeft in het advies van een expert in laminaat, dan zit u goed bij BEL-BOS Trading. De groothandel verkoopt tapijt, laminaat en vinyl en zorgt steeds voor veel kwaliteit. Als u interesse heeft in een nieuwe vloer, kunt u daarbij rekenen op professionele hulp van ervaren medewerkers. Zij helpen u bij uw keuze en kijken samen met u welke vloer het meest geschikt is. Gaat u voor elegant laminaat? Of kiest u liever voor een zachte tapijtenvloer? Verkiest u de onderhoudsvriendelijke vinylvloer? Elke vloer heeft voor- en nadelen en de medewerkers zetten alles dan ook graag voor u op een rijtje. De hele collectie kunt u trouwens niet alleen bewonderen in de showroom in Aartselaar, nabij Antwerpen, maar er is nu ook een webshop voor laminaat, vinyl en tapijt. Ga dus zeker eens een kijkje nemen als u interesse heeft in een nieuwe vloer.

Bestel eenvoudig online

Woont u niet meteen in de omgeving van Aartselaar? Geen probleem! Ook dan kunt u uw favoriete vloer bij de groothandel voor laminaat uitkiezen. BEL-BOS Trading heeft namelijk een overzichtelijke webshop waar u heel het aanbod uitgebreid kunt bewonderen. Op die manier kunt u van bij u thuis uw vloer kiezen. Als u naar de website gaat, uw gewenste categorie kiest en veilig betaalt, zorgen zij voor een snelle verzending van uw bestelling. Op die manier heeft u snel een nieuwe vloer. Door het goede contact met diverse transportbedrijven kunt u rekenen op een correcte levering op het gewenste tijdstip. Vergeet bij uw bestelling zeker ook geen gepaste ondervloer te kopen als u die nodig heeft.

Geniet van een snelle levering

Vertrouw op dé groothandel voor laminaat in België en geniet van een ruim aanbod vloeren. Heeft u interesse? Ga langs in de showroom nabij Antwerpen of bestel uw vloer online. Dankzij de snelle levering kunt u niet veel later uw vloer aanleggen. Neem contact op met BEL-BOS Trading als u meer informatie wilt of vragen heeft. Alle gegevens vindt u terug op de website van de winkel.